GVB STONE DIVISION

Arad

Calea Timisorii, Nr. 30

Firme

Contacte - GVB STONE DIVISION

Telefon fix: 0257252611

Telefon mobil: 0757070112

Contact: Bianca Chis

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei GVB STONE DIVISION

Compania GVB Stone Division ocupa domeniul constructiilor cu cel mai mare impact vizual si estetica arhitecturala, respectiv domeniul decoratiunilor din urmatoarele materiale : piatra naturala, decorativa, travertin, marmura, granit, ardezie, peisagistica.
Suntem compania ce oferim cea mai mare diversitate de piatra naturala, decorativa, travertin, pavaje, amenajari exterioare, spatii verzi, iazuri , cascade si multe alte combinatii arhitecturale de un design personalizat, durabile si la cele mai bune preturi.
Piatra are ca principale calitati rezistenta ridicata la uzura, durabilitatea, usurinta in aplicare (placare) si folosire, combinate cu stilul unic si exclusivist oferit lucrarii efectuate cu piatra naturala.
Diversitatea modelelor de piatra decorativa si naturala oferite ne plaseaza in topul furnizorilor din domeniu. Multitudinea de combinatii si stiluri satisfac chiar si cele mai exigente gusturi in materie de design, amenajari si peisagistica.
De la stilul clasic la cel modern, de la cel rustic la cel futurist aici puteti gasi modele de piatra unice care puse in opera creeaza un ambient deosebit de rafinat spatiului decorat.
Tendintele din ultima perioada in materie de design si arhitectura se contopesc perfect cu produsele oferite de noi. Pentru a putea sustine dezvoltarea conceptului si extinderea retelei de clienti compania noastra va sta la dispozitie cu showroomuri de prezentare, unice in tara, unde sunt expuse modele de piatra naturala, piatra decorativa si mulaje care reproduc pana in cel mai mic detaliu piatra naturala.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate