Cautare oferte/f/39/Servicii/18861/firme/f1/1051/oferte/f/33/Textile/43149/PERDELE SI DRAPERII DORMITOR

4 gasite in sectiunea Revista

Elemente de decor pentru casa ta

Pentru ca o casa sa devina un camin aceasta trebuie sa fie in deplina armonie cu personalitatile celor care o locuiesc. Stilul de decor, culorile, textilele, corpurile de iluminat sau mobila, toate acestea contribuie la crearea atmosferei dorite in casa ta.

In categoria Decoratiuni

mai mult

Stilul rustic, o bucata din natura in casa ta. 20 de interioare rustice incantatoare!

Pentru multi oameni, inclusiv dintre cei cu un stil de viata foarte modern, decorul rustic reprezinta o optiune atragatoare atunci cand isi decoreaza casa. Aspectul natural deosebit pe care acest stil il imprima este principala motivatie care il face atat de placut publicului larg.

In categoria Decoratiuni

mai mult

Decor de primavara la tine acasa - Galerie foto

Chiar daca cu o floare nu se face primavara, noi te invatam cateva trucuri simple pentru a aduce in casa ta atmosfera calda, proaspata si plina de exuberanta a primaverii, fara a cheltui insa o avere.

In categoria Decoratiuni

mai mult

Interioare cu fier forjat

Am tot adus in discutie subiecte legate de unicitatea caminelor noastre, de felul in care reusim sa transmitem idei si sentimente prin decorul casei noastre. Iata-ne ajunsi si la momentul in care incercam sa creionam impreuna un decor inedit ce are la baza elemente din fier forjat.

In categoria Decoratiuni

mai mult

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri