Casa romanului se invarte dupa televizor

in Decoratiuni

LCD-ul este principalul obiect de mandrie a romanilor, asa cum era pe vremuri vitrina plina cu bibelouri, cristaluri si mileuri.
 
Romanii investesc cel mai mult in camera de zi si ii aloca un spatiu din ce in ce mai mare.

 

 

Casa romanului se invarte dupa televizor Cea mai importanta motivatie, cea de la care se porneste in amenajarea livingului, este in majoritatea cazurilor televizorul, nu familia, asa cum ar trebui, afirma designerii.
Asta in timp ce, avand in vedere ca in dormitor stam o treime din viata, in tarile nordice, din ce in ce mai multi oameni dedica somnului cea mai mare incapere a casei.

Diagonala sa fie cat mai mare
Pentru un LCD, diagonala preferata de romani este de 82 sau chiar 94 de centimetri, indiferent daca incaperea pentru care cumpara televizorul are 10 sau 30 de metri patrati.
„O tendinta in amenajarea caselor la noi, acum, este sa pui televizor in fiecare camera, iar diagonala acestuia sa fie cat mai mare. Televizorul a devenit obiectul de mandrie, la fel cum era pe vremuri vitrina plina cu bibelouri, cristaluri si mileuri“, afirma Elena Seserman, specialist in amenajari interioare.
In majoritatea caselor, televizorul din sufragerie este principalul punct de atractie al camerei, iar fotoliile si canapelele nu ...

Autor: Sabina Nicolae

Sursa: Evenimentul Zilei

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!