Biroul din balcon - idei pentru amenajarea unui spatiu de lucru acasa

de Marcel Buciuman in Targuri si expozitii

Acum, cand tot mai multi angajati sunt nevoiti sa lucreze de acasa, pentru multi dintre acestia apare nevoia identificarii si amenajarii unui spatiu din locuinta care sa le ofere conditii propice muncii.

Din pacate, nu multe locuinte au o camera speciala dedicata studiului sau muncii, cum ar fi un birou sau o biblioteca, sau o camera disponibila pentru a primi aceasta utilizare.

Birou balcon acasa

Iata de ce este nevoie de putina imaginatie pentru a gasi un colt al casei unde sa te poti detasa de atmosfera casnica pentru a reusi sa ai o eficienta cat mai buna in munca.

Un astfel de loc poate fi balconul, un spatiu prea putin valorificat, ajuns adesea locul de depozitare pentru toate lucrurile inutile dar de care nu v-ati putut decide sa va debarasati.

Poate ca acum a venit timpul sa faceti putina ordine in balcon si sa-i dati o noua utilitate!

Un balcon inchis, izolat si cu o sursa de incalzire poate fi folosit pe durata intregului an, insa, acum ca vine sezonul cald, si un balcon deschis poate fi folosit ca spatiu de lucru.

Unul din marile avantaje ale transformarii balconului in birou pentru lucrul de acasa este ca veti beneficia din plin de lumina naturala. Iar daca vara acesta este expus prea tare razelor solare, solutia este montarea unor jaluzele, rulouri sau chiar a unui aparat de aer conditionat.

Birou in balcon acasa Birou in balcon acasa

Daca balconul este foarte mic, o masuta rabatabila si un scaun pliabil pot fi o buna alegere.

Set pliabil balcon masuta cu 2 scaune lemn masiv

Masuta cu 2 scaune pliabile lemn masiv

Cateva ghivece cu flori asezate pe polite suspendate sau alegerea unor culori vibrante pentru pereti sunt optiuni la indemana pentru un spatiu tonic si personal.

Birou colorat in balconul de acasa

Avantajul lucrului de acasa? Puteti sa va amenajati si personalizati spatiul de lucru cat de neconventional doriti! Acum chiar va puteti simti "la birou" ca-n vacanta!

Amenajare birou Relaxare in balcon Amenajare balcon modern

Nimic nu va opreste insa sa abordati in amenajarea biroului un stil clasic elegant care sa impuna respect partenerilor sau angajatilor in cazul in care veti avea sedinte video cu acestia.

Birou din lemn masiv Bucovina

Birou lemn masiv Bucovina Birou balcon lux Birou clasic in balcon

In cele ce urmeaza va prezentam cateva imagini cu birouri amenajate in balcoane, dar si cateva piese de mobilier pentru birou si biblioteca.

Speram ca acestea sa va inspire in transformarea balconului intr-un spatiu in care creativitatea sa fie la ea acasa.

Daca balconul este spatios, aici pot lucra chiar mai multe persoane.

Birou modern in balcon

Iar daca va gandeati ca de acasa pot lucra doar cei cu activitati de birou, iata ca acasa se poate amenaja in balcon chiar si un mic atelier de croitorie sau de realizat diverse alte lucruri.

Croitorie in balcon Croitorie in balcon Croitorie in balcon Atelier in balcon Atelier in balcon

Balconul poate fi locul potrivit si pentru amenajarea biroului copiilor, mai ales daca camera acestora nu este foarte spatioasa si, in plus, are iesire la balcon.

Birou in balcon

O solutie mai radicala, daca structura de rezistenta a locuintei o permite, este unirea balconului cu camera copiilor prin renuntarea la fereastra si usa dintre acestea. Desigur, o izolare termica a balconului cat mai eficienta este obligatorie in aceasta situatie.

Birou balcon

Unirea balconului cu camera adiacenta poate fi aplicata si in cazul livingului, dormitorului sau bucatariei.

Unire living cu balcon Amenajare birou in balcon

Etajera din lemn masiv Bucovina

Etajera din lemn masiv Bucovina Amenajare birou in balcon Birou in balcon Amenajare birou in balcon Amenajare birou in balcon Amenajare birou in balcon Amenajare birou in balcon Amenajare birou in balcon Amenajare birou in balcon

Sursa foto: pinterest.com

Sursa: CaseSiGradini.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!