Casa din padure, o combinatie intre o cabana rustica din lemn si o casa moderna cu pereti din sticla

de Marcel Buciuman in Recomandari

Sunteti iubitori ai naturii dar si ai unui stil de viata modern? Veti adora atunci cu siguranta aceasta casa, o combinatie incantatoare intre o cabana rustica construita din lemn si o casa moderna cu pereti din sticla.

Living cabana rustica-moderna

Fiind amplasata in mijlocul padurii, casa este construita, cum altfel, daca nu din lemn. Avem o structura din grinzi masive de lemn, podele din lemn, tavanele si cea mai mare parte a peretilor acoperite de asemenea cu lemn. Un alt perete este zidit din blocuri de piatra naturala, ceea ce ar putea sugera ca avem de-a face cu o cabana rustica traditionala.

Lucrurile nu stau insa deloc asa, atmosfera interioara fiind cat se poate de moderna si neconventionala. Remarcam in acest sens ca intregul spatiu este unul deschis, compartimentarile interioare fiind mai degraba sugerate.

Un zid din caramida, tencuit si zugravit turcoaz, actioneaza ca un paravan intre zona de zi si cea de noapte.

Delimitare zona zi si zona noapte

Pe partea dinspre zona de zi a zidului a fost amplasata bucataria cu un mobilier minimlist realizat din lemn.

Zona zi cabana rustic-moderna Bucatarie cabana rustica-moderna Bucatarie rustic-moderna Bucatarie rustic-moderna

Decorul zonei de zi este unul eclectic. Piese de mobilier, corpuri de iluminat sau aparatura de bucatarie cu design modern, clasic, industrial sau retro fuzioneaza in cel mai fericit mod.

Living cabana rustica-moderna

Zona de noapte este decorata minimalist, insa tocmai acest lucru evidentiaza cateva elemente deosebite precum patul matrimonial sau modelul realizat pe peretele-paravan, reprezentand scene de flora si fauna exotice.

Dormitor matrimonial Zona de noapte deschisa Dormitor deschis

Baia este singurul spatiu oarecum izolat, fiind despartit de dormitor printr-un paravan, o usa din sticla si un dulap avand usile si partea din spate de asemenea din sticla. Baie dormitor matrimonial

Cele mai spectaculoase elemente de design ale acestei case sunt insa geamurile uriase ce se continua si in plan inclinat, doua dintre ele amplasate simetric in zona de zi si respectiv zona de noapte, iar un al treilea, cu dimensiuni mai reduse, in baie.

Fereastra dormitor Bancuta fereastra dormitor matrimonial

Inca o fereastra orizontala decoreaza peretele opus intrarii in casa, asemeni unui tablou.

Living cabana rustica-moderna

Cu atata frumusete naturala ce pare sa patrunda prin ferestre in intreaga casa, prea multe detalii de design interior devin inutile.

Avem totusi cateva covoare care incalzesc podeaua din lemn masiv, o soba-semineu din fonta, piese de mobilier si corpuri de iluminat cu un design deosebit sau etajere pentru carti, obiecte de decor si ghivecele cu plante de interior ce fac legatura cu peisajul natural de basm ce inconjoara casa.

Covoare living cabana rustic-moderna

Ce spuneti, v-ar placea sa va petreceti vacantele intr-o astfel de casa?

Sursa foto: Tomas Sciskala

O oferta de pret pentru o astfel de casa de vacanta puteti obtine de la partenerii nostri: oferte case din lemn masiv.

Sursa: CaseSiGradini.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!