Cum sa-ti alegi frigiderul?

in Ghid Practic Casa

Iarna reprezinta o perioada foarte buna ca sa-ti cumperi un frigider nou, in conditiile in care foarte multe magazine au promotii generoase atat in preajma Craciunului cat si pe durata lunii ianuarie. Ca sa faci alegerea potrivita si sa te bucuri, cu adevarat, de frigiderul tau ar fi bine sa nu te grabesti. Inainte de toate, stabileste ce iti doresti si, de asemenea, ia in considerare cateva aspecte, cum ar fi tipul frigiderului. Afla mai jos cum sa-ti alegi frigiderul.

Cum alegi frigiderul

Sursa foto: shutterstock.com

Tine cont de tipul frigiderului

Tipul frigiderului pe care il doresti in bucataria locuintei tale constituie unul dintre cele mai importante aspecte de care sa tii cont cand iti cumperi un asemenea electrocasnic. Foarte simplu spus, frigiderele sunt de doua tipuri: clasice si combine frigorifice. In mare, intre frigiderele traditionale si combinele frigorifice nu exista diferente, deoarece ambele racesc mancarea. Insa, daca vei intra in detalii o sa vezi ca exista frigidere cu o usa, frigidere cu doua usi, frigidere cu patru usi, frigidere side by side si combine frigorifice. Diferentele dintre un frigider si o combina frigorifica sunt urmatoarele:

  • combinele sunt, de regula, mai mari decat decat frigiderele;
  • frigiderele au, de obicei, congelatoarele amplasate in partea de sus, in vreme ce, la combinele frigorifice, congelatoarele sunt in partea de jos;
  • combinele frigorifice beneficiaza de o compartimentare mai buna decat frigiderele.

Frigiderele nu se imparat doar in combine frigorifice si in frigidere traditionale, ci si in frigidere incorporabile si in frigidere care se monteaza in corpurile de mobilier. Spre deosebire de frigiderele mai ieftine care nu pot fi incluse in corpurile de mobilier, cele incorporabile au un pret de achizitie mai ridicat.

Ia in calcul bugetul

Exista frigidere ieftine si frigidere scumpe. Prin urmare, daca nu ai un buget suficient de mare, degeaba iti doresti un frigider scump, pentru ca nu o sa ti-l poti permite.

Conteaza brandul

Cand vine vorba de achizitia unui frigider, conteaza foarte mult si brandul. Cu cat brandul este mai cunoscut, cu atat calitatea frigiderului ar trebui sa fie mai buna. Iar o calitate mai buna se traduce automat si in pretul frigiderului. Iata un exemplu de electrocasnic bun pe care il poti cumpara ca sa-ti depozitezi mancarea la rece: Frigider No Frost Samsung.

Functiile sunt esentiale

Un frigider de ultima generatie, "echipat" cu nenumarate functii, o sa fie foarte util in locuinta ta, daca o sa-i folosesti dotarile la capacitate maxima. In caz contrar, o sa fie doar un frigider scump.

De unde sa-ti cumperi frigiderul

Unul dintre lanturile de magazine din care poti sa-ti cumperi orice frigider doresti este Altex, cea mai mare companie de electronice si electrocasnice din Romania. Daca nu ai timp sa ajungi intr-unul din cele peste 100 de magazine detinute de Altex, poti sa-ti comanzi un frigider direct de pe altex.ro. Ca sa faci asta, trebuie doar sa te decizi ce frigider iti doresti, sa ai banii necesari si sa-ti creezi un cont de utilizator pe altex.ro, daca nu ai deja unul. Iata cum iti creezi cont pe altex.ro:

  • intri pe https://altex.ro/;
  • dai click pe butonul "Inregistrare", aflat in dreapta sus, pe pagina mentionata anterior;
  • poti sa-ti faci un cont si daca dai click pe casuta "Contul meu", aflata sub butonul "Inregistrare";
  • daca alegi sa dai click pe casuta "Contul meu", in fereasta care se va deshide o sa fie nevoie sa apesi pe "Inregistrare";
  • vei fi directionat catre o noua pagina, cu titlul "Vreau un cont nou";
  • acolo, o sa ai de completat mai multe informatii despre tine - prenumele, numele, adresa de e-mail si numarul de telefon;
  • de asemenea, o sa fie nevoie sa iti alegi o parola si sa o confirmi;
  • ulterior, o sa mai ai de bifat niste casute;
  • ai grija sa o selectezi pe cea in dreptul careia scrie "Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele de catre partenerii Altex in vederea transmiterii de comunicarii de marketing (newslettere, oferte promotionale, campanii, vouchere de reducere etc.)", deoarece asa te asiguri ca o sa primesti newsletterele Altex cu cele mai bune oferte la produsele comercializate de companie;
  • dupa ce finalizezi cu bifarea si completarea campurilor si casutelor, apasa pe butonul galben, pe care scrie "Inregistrare";
  • o sa primesti un mesaj, prin care o sa ti se confirme crearea contului.

Daca ai deja cont pe altex.ro, insa nu primesti newletterele retailerului, te poti abona la newsletterele Altex accesand pagina https://altex.ro/newsletter/abonare/. Dupa ce ajungi pe pagina, completeaza cele trei campuri, bifeaza cele trei casute si, la final, apasa pe butonul mare, pe care este trecut indemnul "Aboneaza-te".

Sursa: ALTEX

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!