De Black Friday, Altex aduce caldura in casa ta!

in Recomandari

Ti-aduci aminte cum priveai iarna atunci cand erai copil? Ti se parea un anotimp minunat, in care te bucurai de vacanta, zapada si cadouri. Atunci cand esti adult, sezonul rece nu mai pare ceva atat de frumos, fiindca te gandesti ca acesta aduce frig si trafic ingreunat, precum si facturi crescute.

Black Friday Altex

Sursa foto: shutterstock.com

Reducerile de Black Friday sunt ocazia perfecta de a scapa atat de grija frigului, cat si de cea a facturilor, astfel incat sa te bucuri de o casa calduroasa in iarna asta. Altex iti ofera o gama larga de produse care iti vor incalzi locuinta la preturi mici, de la calorifere electrice si aparate de aer conditionat pana la aeroterme si convectoare. Afla ce avantaje iti poate aduce fiecare dintre aceste produse, astfel incat sa il alegi pe cel mai potrivit casei tale:

Caloriferul electric

Il vei gasi la preturi foarte convenabile, fiind de exemplu mult mai ieftin decat un aparat de aer conditionat. Instalarea se face foarte rapid, spatiul ocupat nu e unul mai mare decat in cazul unor calorifere clasice, insa spre deosebire de acelea, le poti muta dintr-o camera in alta, dupa cum ai nevoie.

Din punct de vedere al mentinerii caldurii, temperatura ramane in camera un timp indelungat, chiar si odata ce ai oprit caloriferul, datorita functionarii acestuia pe baza uleiului de incalzire. Ce-i drept, un calorifer electric va incalzi suprafata ceva mai lent decat aerul conditionat sau aeroterma, insa odata ce uleiul din interior ajunge la temperatura optima, se va si mentine asa o perioada destul de indelungata. Multi se gandesc initial sa se orienteze catre calorifere de aluminiu din punct de vedere estetic, insa caloriferele electrice pastreaza caldura mai mult timp, deci sunt mai avantajoase.

Datorita termostatului cu care e prevazut, caloriferul stie cand camera ajunge la temperatura reglata de tine si se opreste, ceea ce inseamna economie de curent. Protectia contra supraincalzirii iti permite sa folosesti aparatul in totala siguranta, fara a te mai teme de accidente.

Un alt avantaj al caloriferului este faptul ca fiind silentios, il vei putea folosi si in timpul noptii.

Convectorul si radiatorul

In oferta de Black Friday de la Altex gasesti, de asemenea, radiatoare si convectoare la oferte excelente. Nu ocupa mult loc si seamana foarte bine la aspect cu caloriferele - motiv pentru care pot fi usor asezate langa unul dintre peretii camerei. Principiul de functionare al radiatoarelor si convectoarelor sta in reincalzirea aerului din incapere, astfel incat sa asigure o solutie rapida si silentioasa de generare a caldurii.

Aceste aparate sunt eficiente pentru camerele de dimensiuni medii, sunt prevazute cu termostat si au setari ajustabile, astfel incat sa poti regla usor temperatura. Preturile pentru convectoare si radiatoare electrice sunt potrivite oricarui buzunar, iar consumul de energie este scazut, mai ales datorita termostatului. Ca dezavantaj, vei observa ca spre deosebire de caloriferele electrice, caldura nu se va mentine un timp indelungat in camera atunci cand opresti acest tip de incalzitoare electrice.

Aeroterma

Este un aparat usor de transportat, ce ocupa foarte putin spatiu, avand in acelasi timp o capacitate ridicata de incalzire. Pretul aerotermelor e potrivit pentru orice buzunar, iar avantajele sunt multiple: in sezonul rece incalzesc foarte repede camera, iar vara ofera ventilatie.

Cu ajutorul termostatului, asigura un control eficient al temperaturii si, prin asta, un control al energiei electrice consumate. Desi ca aspect te pot duce cu gandul la clasicele resouri, aceste aparate sunt mult mai sigure, atata timp cat le folosesti conform instructiunilor, adica le asezi in pozitia corecta si nu le acoperi cu haine sau alte obiecte.

Pentru ca sunt si destul de usoare, aerotermele reprezinta o idee buna de luat in calcul daca inchiriezi pentru vacantele de iarna o vila la munte si vrei sa ai la dispozitie un aparat de incalzire care se transporta usor. De asemenea, atunci cand nu le folosesti, le poti depozita fara probleme, datorita dimensiunilor reduse.

Aerul conditionat

Reprezinta o solutie rapida si sigura de incalzire si racorire, iar consumul de energie generat nu mai este atat de mare ca la aparitia lor pe piata, fiindca aparatele au fost echipate cu tehnologie de control al temperaturii si consumului, scazand cu pana la 20% costurile pe care le-ai fi avut la curent cand foloseai un aer conditionat de veche generatie.

Daca vrei o solutie comoda si rapida, pe care sa o folosesti atat in sezonul cald, cat si in cel rece, ia in calcul achizitionarea unui astfel de aparat, pentru ca investitia initiala va fi amortizata in scurt timp si iti vei multumi atunci cand, venind seara de la serviciu, vei putea regla rapid temperatura in casa, doar apasand un buton.

Sezonul rece este ideal pentru instalarea aerului conditionat, pentru ca instalatorii sunt mult mai disponibili decat in plin sezon cald si nu va trebui sa astepti pentru montare.

Profita de promotiile de Black Friday, fiindca vei gasi la Altex solutii inteligente si ieftine pentru a-ti incalzi casa.

Sursa: ALTEX

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!