Vindem-ieftin.ro, concept unic in Romania, un puternic concurent pe piata materialelor de constructii

in Recomandari

In sfarsit! Ai obtinut toate autorizatiile si avizele pentru constructie. De acum mai ai doar cativa pasi pentru a-ti finaliza visul de a avea o casa, construita de tine, dupa gustul si placul tau.

Materiale constructii on-line

Dar dintr-o data, te lovesti de cruda realitate. "Lupta" de a gasi si de a cumpara materiale de constructii, la cele mai bune preturi dar de calitate. Ca de: casa visurilor trebuie sa treaca prin vant, ploaie, ninsoare si multa caldura. Constructorul o parere, echipa de muncitori alta parere si mai este si familia cu alta parere, ca au trecut si ei prin asa ceva, au experienta.

Iti dam un sfat. Hai online ! Un concept unic in Romania "Vindem-ieftin.ro", expert in a-ti vinde materiale de constructii, la preturi ieftine, dar produse de calitate. Iar "ieftin" nu se refera la calitatea produselor comercializate, suntem transparenti in relatia cu clientii nostrii astfel incat specificam intotdeauna producatorul pe care il ofertam. "Ieftin" semnifica adaosul pe care il practicam intrucat clientul nu plateste in plus:

  • cheltuieli de depozitare marfa
  • manipularea din depozite
  • pierderi
  • transport.

Putem sa practicam un adaos doar de intermediere cuprins intre 1-10%, deoarece noi nu avem stocuri, ci livram marfa direct de la producator.

Materiale constructii on-line

Cu un singur click vei descoperi ca iti oferim de la "Materiale pentru structura si fundatie". "Instalatiile electrice, termice si sanitare" merg mana-in-mana cu "Amenajarile interioare". "Tamplaria PVC" cu "Termoizolatiile" vor avea un finisaj frumos si complet cu "Tencuielile decorative" pe care ti le oferim. La "Acoperisuri si izolatii" vei descoperi o gama larga de produse, care iti vor "tine de ploaie", cu o multime de nuante si diferite forme.

Gradina? Sa nu uitam nici de ea. La "Amenajari exterioare" gasesti de la: pavaj, piatra decorativa, sipca pentru garduri, pana la seturi de mese cu scaune. Pentru depozitare iti oferim "Halele la cheie" sau "Halele tip cort", in care iti poti depozita totul in ordine, dar le poti intrebuinta si pe post de garaj pentru masina.

Si daca nu te-am convins, iti prezentam cateva nume de producatori cu care colaboram precum: Weber, Fereastra ADF, Viking, Bilka, Blachotrapez, Isover, Ceresit, Rigips, Semmelrock, Sendone, Egger, Fakro etc. si te invitam sa urmaresti recenziile video si scrise, postate de clientii nostrii multumiti, pentru a-ti demonstra ca prezentam 100% seriozitate, 100% corectitudine si 100% profesionalism.

Da, conceptul nostru unic in Romania "Vindem-ieftin.ro", singurul broker de pe piata care negociaza pentru tine cel mai bun pret si iti ofera toate materialele de constructii fara sa te mai chinui cu "lista" constructorului printre rafturile depozitelor sau a hypermarketurilor. Si nu uita: "Cumpara online mai ieftin decat in depozite si hypermaketuri".

Echipa Vindem-ieftin.ro

Sursa: vindem-ieftin.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!