Cum sa realizezi un om de zapada decorativ pentru interior - Galerie foto

de Marcel Buciuman in Targuri si expozitii

Una dintre bucuriile iernii, mai ales pentru cei mici, este zapada iar construirea unui om de zapada este o activitate la care ia parte cu placere intreaga familie.

 

 

Om de zapada decorativ

 

Pentru ca, in buna parte din tara, prima ninsoare intarzaie inca sa cada, haideti sa vedem o varianta de om de zapada pe care o putem realiza stand la caldura caminului. In plus, daca clasicul om de zapada este o prezenta efemera, acest om de zapada ne va putea decora casa la sarbatorile de iarna ani la rand.

 

Materialul principal de care aveti nevoie sunt sosetele si cine nu are in sertar cateva sosete desperecheate dragute pe care sa tot fi amanat sa le arunce?

 

Ideea acestui om de zapada a fost prezentata pe site-ul thenshemade.com, impreuna cu imagini care va vor ghida pas cu pas asupra etapelor de parcurs.

 

Suntem convinsi insa ca, daca va veti lasa imaginatia sa lucreze, veti putea crea propriile modele de oameni de zapada cel putin la fel de frumoase si interesante.

 

Materiale necesare:
- o soseta alba;
- sosete decorative;
- material pentru umplutura;
- nasturi colorati;
- ata si ac;
- ceva pentru nas.

 

Om de zapada decorativ

 

Om de zapada decorativ

 

Om de zapada decorativ

 

Om de zapada decorativ

 

Om de zapada decorativ

 

Om de zapada decorativ

 

Om de zapada decorativ

 

Om de zapada decorativ

 

Om de zapada decorativ Foto: thenshemade.com
Tips
  • Daca intentionati sa agatati omul de zapada in brad (sau altundeva) folositi un material de umplutura usor: vata, lana, vatelina, celuloza etc.
  • In schimb, daca omul de zapada va fi asezat pe ceva, umpleti partea inferioara a acestuia cu un material mai greu care sa-i dea stabilitate (orez, boabe de fasole) si doar partea superioara cu materiale usoare.
  • Pentru ca omul de zapada sa si miroase bine puteti adauga in materialul de umplutura si putina lavanda, iasomie, petale de trandafir sau alte plante aromatice. Acelasi efect il obtineti si cu cativa stropi de ulei esential din plantele preferate.

Sursa: CaseSiGradini.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!