Sa fie lumina!

in Decoratiuni

Corpurile de iluminat sunt considerate de expertii in amenajari interioare ca fiind unele dintre cele mai importante obiecte de decor.
 
Daca vrei sa ai o locuinta mereu in ton cu moda, nu este suficient sa-ti schimbi periodic doar mobilierul.

 

 

Corpuri de iluminat Specialistii in amenajari spun ca si corpurile de iluminat se demodeaza de la un sezon la altul, motiv pentru care este indicat sa le mai inlocuiesti din cand in cand. Ei recomanda ca, in alegerea lor, sa tii cont de camera unde vor fi amplasate, de stilul in care este mobilata incaperea si de cromatica obiectelor din locuinta.
Corpurile de iluminat sunt considerate de expertii in amenajari interioare cele mai importante obiecte de decorare. „Chiar daca sunt ultimele lucruri la care te gandesti atunci cand amenajezi o casa, ele contribuie masiv la farmecul locuintei“, spune designerul de interioare Alina Mosiu.
 
Cat mai mari
Expertii afirma ca spoturile luminoase nu mai sunt la mare cautare. Insa cei care inca le prefera pot alege cateva foarte mari sau mai multe, dar de dimensiuni mai mici. „In acest sezon sunt la moda corpurile de iluminat supradimensionate. Se poarta plafonierele, care sunt asezate, de preferat, doar deasupra unei mese, in colturi cat mai putin accesibile“, sugereaza Alina Mosiu.

Autor: Mirabela Anghel

Sursa: Evenimentul Zilei

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Promotii mobila Elvila

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!