Canapelele modulare, confort si eleganta pentru living - Galerie foto

in decoratiuni

O capacitate de a iubi astazi si de a continua si maine. Cam asa s-ar defini rapid si ludic conceptul de canapea modulara.

 

In prezent, consumatorii cer posibilitatea de a personaliza mobilierul dorit, iar designerii raspund din ce in ce mai des cu solutii eficiente si optime, prin care incearca sa ofere un raport corect intre confort si cost.

 

 

Cei care doresc o schimbare pentru camera de zi si se plictisesc de acelasi decor, prin achizitionarea unei canapele modulare isi gandesc inca din stadiul de concept customizarea "pieselor de joaca” din punct de vedere cromatic si functional: 4 fotolii fara brate, 2 fotolii de colt, 1 taburet si un fotoliu prelungit cam asa putem defini rapid coltarul modular Happy.

 

Coltarul modular Happy

 

Cei care au dorinta de a schimba in mod constant aspectul camerei opteaza pentru canapelele modulare. Aceste canapele sunt proiectate pentru a fi schimbata atmosfera la momentul dorit, iar efortul depus pentru schimbarea decorului este minim.

 

Coltar stofa Zanna

 

Scopul este cel mai simplu: de relaxare dupa o zi de munca sau dupa o corvoada de uz casnic obositoare, acel loc in care vrei sa stai relaxat si sa citesti o carte sau sa privesti la televizor sau sa te uiti la un film, sau, de ce nu, sa stai la discutii cu prietenii sau cu familia.

 

Coltar modular Osvald

 

Zona de living este un loc unde trebuie sa obtinem o atmosfera de relaxare. Ar fi bine sa avem un sistem modular de canapea in casa pentru el ne poate ajuta sa obtinem, fara indoiala, confortul dorit.

 

Cheia pentru o canapea modulara este abilitatea de interschimbare a bucatilor care o compun. O unitate modulara contine mai multe piese plasate impreuna.

 

Cel mai mare avantaj al acestui tip de canapea este ca se poate obtine propria combinatie pentru care sa primeze confortul axat pe functional.

 

Coltar piele Zambia

 

Optiunea pentru a pastra intr-un loc „piesele de puzzle” care formeaza canapeaua Vonda, sau optiunea pentru a le folosi izolat in spatiul pe care dorim sa il amenajam, este doar o chestiune de aranjare si grupare.

 

Coltar stofa Vonda

 

O canapea modulara este ideala pentru un spatiu caruia se potriveste stilul de design-unghi drept, o camera de zi spatioasa.

Sursa: Mob&Deco

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!