Materiale semipretioase pentru amenajari

in Decoratiuni

Ametist sau lemn pietrificat natural
 
Prezenta materialelor naturale in amenajarile de interior urbane este una apreciata, atitudine explicata pe deplin daca este sa judecam atmosfera incarcata, sufocanta de multe ori din orase asa incat orice farama desprinsa din natura este bine primita intr-un ambient.

 

 

Materiale semipretioase pentru amenajari Cand aceste materiale sunt si semipretioase, prezenta si efectul lor intr-o incapere sint cu atit mai spectaculoase. O resursa in plus incadrata in acest registru, al pietrelor semipretioase, a fost de curind adusa pe piata din Romania.
Este vorba despre colectia Caesar Stone’s, lansata de Resido, o colectie ce ne propune materiale din pietre semipretioase, cuart, ametist sau lemn stratificat natural.
Rezistenta si efect terapeutic
De remarcat ca formele de utilizare ale materialelor sint tot mai inventive, ele fiind folosite la acest moment nu doar pentru reteta consacrata, respectiv la placatul peretilor sau al podelelor, ci si pentru piesele de mobilier de baie, bucatarie, living sau terasa. Privitor la colectie Rabin Machany, general manager al Resido ne-a “atentionat” de faptul ca: “Pe linga frumusete si rezistenta, aceste materiale au si un efect terapeutic pentru cei care locuiesc in acea casa”. Placile din lemn pietrificat sunt ...

Autor: Otilia Vintila

Sursa: Jurnalul National

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Scaune birou, scaune bar

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!