FOTOLIU CU MASAJ IREST SL A52-1

4890 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC EUROPEAN MED PROD SRL - Bucuresti

Produsul nu mai este disponibil!
FOTOLIU CU MASAJ IREST SL A52-1
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Fotoliu cu masaj IRest SL A52-1 PLUS Terapeutic cu incalzire

Desc riere: Fotoliu cu masaj iRest SL A52-1 Terapeutic PLUS cu incalzire

Fotoliu iRest SL A52-1 este alegerea perfecta pentru casa sau apartament, cu cel mai bun raport pret-beneficii-calitate. Acst model efectueaza un masaj confortabil si relaxant, folosind role sau perne de aer, in functie de zona de expunere. Mecanisme de incredere asigura miscarile rolelor de masaj, permit masarea calitativa si profunda a zonelor cu probleme, iar pernele de aer elibereaza tensiunea din partea inferioara a corpului. Acest model permite si masarea bratelor si a umerilor.

Sistem inovativ de masaj cu role 2D Fotoliul este prevazut cu o tehnologie de scanare a formei corpului si ajustare a pozitiei, pentru a va oferi un masaj personalizat, potrivit corpului dumneavoastra. Mecanismul inteligent compus din patru role de masaj cu miscare verticala si vibratii silentioase efectueaza urmatoarele tipuri de masaj: framantare, frictionare, strangere, bataie, apasare, vibratii, cuprindere, rasucire si rulat.

Telecomanda.

Utilizare facila a fotoliului Fotoliul este dotat cu functii automate care ofera utilizatorului un masaj complet pentru talpa-program de reflexoterapie, gambe, sezut,fese si toata zona spatelui de la lomdara si pana sus la umeri si gat-in zona cervicala. In plus functia de incalzire a fotoliului ofera o nota de confort in sezonul rece si ajuta la detensionarea musculara a spatelui.

Functii de masare a picioarelor: cu perne de aer, prin presopunctura si cu magneti. Airbag-uri de diferite forme impacheteaza complet gamba, glezna si laba piciorului pentru a va oferi placere tripla. Senzatia de alternanta intre compresie si eliberare ofera armonie absoluta de neuitat si bucurie. Cu ajutorul presiunii aerului se stimuleaza punctele de acupunctura Xuanzhong si Taixi pentru a va oferi confort si armonie totalaƒ, folosind ca si metodaƒ alterarea dintre apasare, pauza si eliberare. Masajul picioarelor ajuta la imbunatatirea circulatiei sangelui.

Mainile mecanice inteligente. Mecanismul cu role se misca in sus si in jos pe gat, umeri, spate si talie. Aria acoperita, reglabila, este de 21 cm in latime, respectiv 73 cm in lungime. Spatiul maxim de patrundere a rolelor este de 6,5 cm, astfel mainile mecanice fac un masaj eficient pentru vertebrele din zona cervicala, toracica si lombara, zone unde un scaun conventional de masaj nu este eficient. Cu aceasta metoda durerea de spate se va diminua garantat, si musculatura spatelui se va relaxa complet.

Functia de masaj cu perne de aer. Fotoliul de masaj este dotat cu 41 de airbag-uri, 3 modaliati de masaj (intregul corp, partea inferioara a corpului si brate) cu presiune reglalbila pe 3 intensitati. Alternanta intre compresie si eliberare activeaza punctele de acupunctura, in acest sens ofera relaxare si recuperare pentru intregul corp.



CARACTERISTICI
Tip produs Fotoliu masaj
Putere (W) 100
180
Tip masaj Masaj complet pentru tot corpul
Programe Programe manuale: 96 de combinatii de masaj
Functii Masaj cu role 2D
Terapie cu incalzire cu fibra de carbon
Funcții manuale de masaj: Knead, Flap, Knead&Flap, Shiatsu, Knock
Reglarea intensitatii masajului: 3 trepte
Reglare vitezei pentru rolele de masaj: 3 trepte
Reglarea intesitatii pernelor de masaj: 3 trepte
Functia de vibratie pentru sezut
Functia de culisare electrica pentru picioare si spatar
Fuctii automate: 7
Accesorii incluse: Telecomanda
Manual de utilizare in limba romana
Dimensiuni (W x D x H mm): Programe Automate: Confort, Stretch, Auto, Memory A, Memory B, Neck&Shoulders, Back Waist
Culoare Negru

Garantie - 2 ani.

Contacte - SC EUROPEAN MED PROD SRL:

Telefon mobil: 0720865728

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate