CANAPEA EXTENSIBILA NOVA R OCG

1952 RON

(Pretul contine TVA)

De la ELVILA - Bucuresti

Produsul nu mai este disponibil!
CANAPEA EXTENSIBILA NOVA R OCG
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Canapea extensibila 3 locuri NOVA RC OCGDimensiuni de gabarit: L 191 x A 98/147 x H 85 cm. Suprafata utila pentru dormit: L 191 x A 147 cm.Canapeaua este prevazuta cu lada pentru depozitare, are 2 perne de spatar si 2 perne cotiere detasabile incluse in pret. Produsul este realizat cu structura cu cherestea de fag, PAL , PFL, placaj, miez elastic din arcuri bitronconice din sarma otelita, chinga textila, poliuretan iar materialul de acoperire este stofa. Canapeaua se extinde astfel: se apuca din mijlocul panoului frontal al sezutului, se ridica la un unghi de aproximativ 45 grade, se trage inspre fata pana la terminarea caii de rulare, se readuce in pozitie orizontala, apoi se rabateaza spatarul inspre sezut. Acest tip de extensie este recomandat pentru uz frecvent.Atentie:* Canapeaua din imagine are spatele tapitat cu panza tip corovin. La cerere, produsul poate fi executat si cu spatele tapitat cu stofa, pretul fiind diferit in functie de grupa de material aleasa.Tip material tapiterie: Stofa grupa 1 (neo uni).Culoare: bej+maron.Termenul de executie al produselor de tapiterie este de 30 zile.

Contacte - ELVILA:

Telefon fix: 0372131800

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate