CANAPEA 3 LOCURI BERNA SEMIEXENSIBILA 3

2538 RON

(Pretul contine TVA)

De la ELVILA - Bucuresti

Produsul nu mai este disponibil!
CANAPEA 3 LOCURI BERNA SEMIEXENSIBILA 3
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Canapea 3 locuri BERNA semiextensibilaCanapeaua Berna impresioneaza prin designul elegant si uimeste prin confortul resimtit, desavarsind armonia livingului tau.Canapeaua are in componenta 2 locuri semiextensibile si 3 tetiere reglabile ce ii sporesc functionalitatea si confortul.Dimensiuni de gabarit: L 248 x A 105/135 x H 74/97.Canapeaua este semiextensibila, prevazuta cu tetiere rabatabile. Produsul este realizat din cherestea de fag si rasinos cl B, placaj, PAL, PFL dur, aracet, chinga elastica, chinga textila, piesele contin feltru, carton mucava, poliuretan, adeziv, vata minet, vata tapitex, corovin. La finisarea picioarelor din lemn masiv s-au folosit baituri si lacuri pe baza de apa. Extinderea sezutului se realizeaza cu ajutorul unor glisiere metalice.Cele doua nuante de gri ale stofei imprima rafinament, stil si personalitate livingului tau.Atentie!* Bratele produsului nu se vor folosi pentru sedere sau pentru deplasarea produsului (prin impingere sau tragere). Aceste actiuni pot duce la deteriorarea structurii bratelor.Observatii:* Produsul este disponibil la pretul promotional de 2538 lei/buc exclusiv in magazinul Elvila din Iasi.* Pentru detalii cu privire la culoarea materialului de acoperire va rugam sa va prezentati in magazinele Elvila, in care sunt semnalate promotiile.* Stocul este limitat!Tip material tapiterie: Stofa grupa 3(savoy).Culoare: gri inchis si gri deschis.

Contacte - ELVILA:

Telefon fix: 0372131800

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate