COLTAR FIX SPACE STOFA 2

3688 RON

(Pretul contine TVA)

De la ELVILA - Bucuresti

Produsul nu mai este disponibil!
COLTAR FIX SPACE STOFA 2
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Coltar fix SPACEDimensiuni de gabarit: L 390 x A 158 x H 85/70 cm.Coltarul este compus din 2 canapele fixe, nedemontabile, in oglinda, pentru 3 locuri. Produsul este realizat cu structura de cherestea de fag cl B, PAL, placaj, aracet, chinga elastica, carton mucava, poliuretan, adeziv, vata minet, corovin, perne umplute cu pene. Pernele de spatar, pernele decorative si salteluta de la sezut sunt umplute cu puf si pene de gasca (50%). La finisarea picioarelor din lemn masiv s-au folosit lacuri si baituri pe baza de apa. Produsul are in componenta 6 perne de spatar cu dimensiunile 62 x 50 cm si 4 pernute decorative cu dimensiunile 43 x 43cm.Observatii:* Produsul este disponibil la pretul promotional de 3688 lei exclusiv in magazinele Elvila din orasele: Constanta, Bucuresti si Iasi .* Pentru detalii cu privire la culoarea materialului de acoperire, pentru produsul aflat in promotie, va rugam sa va prezentati in magazinele Elvila, in care sunt semnalate promotiile.* Stocul este limitat!Tip material acoperire: Stofa grupa 2 (enjoy).Culoare: Maro + rosu.

Contacte - ELVILA:

Telefon fix: 0372131800

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate