COLTAR EXTENSIBIL FEELING STOFA MASERATI CREM

5471 RON

(Pretul contine TVA)

De la ELVILA - Bucuresti

Produsul nu mai este disponibil!
COLTAR EXTENSIBIL FEELING STOFA MASERATI CREM
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Coltar FEELING extensibil stofa Maserati cremColtarul Feeling este un ansamblu tapitat cu stofa Maserati, o tesatura speciala care nu permite patrunderea particulelor de apa, vin sau cafea, gratie teflonului din componenta, ceea ce o face rezistenta la murdarie, rezista la frecare si se intretine usor, curatandu-se fie cu o carpa moale, imbibata in apa, fie cu ajutorul solutiilor profesionale de curatat.Ansamblul este construit in linii drepte si ferme ce surprinde placut prin sistemul sau de extindere, dar si prin dimensiunile generoase ale spatiului de depozitare.Designul deosebit al acestui coltar asigura un aer rafinat si primitor locuintei tale.Dimensiuni de gabarit: L 266 x A 180 x H 75/90 cm.Dimensiuni pe componente:Canapea 2 locuri extensibila cu 1 brat: L 170 x A 96/164 x H 75/90 cm.Otoman cu lada: L 180 x A 96 x H 75/90 cm.Coltarul este compus din canapea de 2 locuri cu un brat si colt-otoman prevazut cu lada pentru depozitare unite intre ele cu elemente de legatura metalice. Produsul este realizat din cherestea de fag si rasinos cl B, placaj, PAL, PFL dur, aracet, miez elastic din arcuri bitronconice, carton mucava, poliuretan, adeziv, vata minet, vata tapitex, corovin, fulgi de poliuretan, fibra siliconizata. Suprafata utila pentru dormit este: L 216 x A 142 cm. Cele 6 perne de spatar decorative sunt detasabile si au dimensinile 52 x 52 cm fiecare.Tapiteria intr-o culoare neutra crem, dar accesorizat cu 6 perne maro cu bambus, fac din coltarul Feeling o piesa perfecta pentru un living modern.Atentie!* Bratele produsului nu se vor folosi pentru sedere sau pentru deplasarea produsului (prin impingere sau tragere). Aceste actiuni pot duce la deteriorarea structurii bratelor.Tip material tapiterie: Stofa grupa 4 Maserati + perne Bali.Culoare tapiterie: crem +maro inchis.Termenul de executie al produselor de tapiterie este de 45 zile.

Contacte - ELVILA:

Telefon fix: 0372131800

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate