SET CANAPELE BOEMA 211 FIX STOFA

3692 RON

(Pretul contine TVA)

De la ELVILA - Bucuresti

Produsul nu mai este disponibil!
SET CANAPELE BOEMA 211 FIX STOFA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Set canapele BOEMA 211 fixDimensiuni de gabarit :Canapea fixa 2 locuri: L 214 x A 93 x H 90 cm.Fotoliu: L 120 x A 94 x H 90/bucata.Setul este compus din o canapea de 2 locuri fixa si 2 fotolii fixe. Canapeaua are 2 perne decorative de 45x45 cm, umplute cu fulgi de gasca. Produsul este executat cu structura de cherestea de fag, PAL 18mm, chinga elastica, poliuretan. Pentru sporirea confortului pernele de sezut sunt realizate cu poliuretan cu grad ridicat de portanta, completat cu strat de pene si fulgi de gasca. Spatarul produsului are in structura chingi elastice si poliuretan iar la tapitat s-au adaugat nasturi imbracati in stofa. Picioarele produsului sunt realizate din cherestea de fag si finisate cu baituri si lacuri pe baza de apa.Atentie!* Bratele produsului nu se vor folosi pentru sedere, sau pentru deplasarea produsului(prin impingere sau tragere). Aceste actiuni pot duce la deteriorarea structurii bratelor.Observatii:* Promotia este valabila in reteaua de magazine Elvila, in limita stocului disponibil.* Pentru detalii privind materialele de acoperire va rugam sa luati legatura cu consilierii de vanzari din magazine.Tip material tapiterie: Stofa grupa 3 (savoy).Culoare tapiterie: maron+crem.Termenul de executie al produselor de tapiterie este de 30 zile.

Contacte - ELVILA:

Telefon fix: 0372131800

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate