SET CANAPELE NIKOS 3EXT11 PIELE ECOLOGICA

4174 RON

(Pretul contine TVA)

De la ELVILA - Bucuresti

Produsul nu mai este disponibil!
SET CANAPELE NIKOS 3EXT11 PIELE ECOLOGICA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Set canapele NIKOS 3ext11Dimensiuni de gabarit:Canapea 3 locuri extensibila: L 245 x A 95/162 x H 90 cm. Suprafata utila pentru dormit: L 200 x A 160 cm.Fotoliu: L 108 x A 95 x H 90 cm/bucata. Set canapele compus din canapea 3 locuri extensibila si 2 fotolii fixe. Cele trei piese componente ale holului sunt realizate in constructie nedemontabila.Produsul este executat pe structura de cherestea de fag si rasinos cl B, placaj, PAL, PFL dur, aracet, chinga elastica, feltru, carton mucava, poliuretan, adeziv, vata minet, vata tapitex, corovin, panza colorata, fibra siliconizata, fulgi de poliuretan. Produsul are extensie cu lamele elastice din stratificat, montate in rama metalica pliabila, prevazuta cu saltea din poliuretan cu grosimea de 6 cm, in husa din material textil. Acest tip de extensie este pentru uz ocazional. Extinderea canapelei se face astfel: se indeparteaza pernele de sezut, se ridica extensia din interiorul canapelei , se apuca din zona de mijloc a ramei metalice si se depliaza inspre fata.Tip material tapiterie: Piele ecologica 3 (enjoy).Culoare :crem.Termenul de executie al produselor de tapiterie este de 30 zile.

Contacte - ELVILA:

Telefon fix: 0372131800

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate