SET CANAPELE STEPHANIE 211

2114 RON

(Pretul contine TVA)

De la ELVILA - Bucuresti

Produsul nu mai este disponibil!
SET CANAPELE STEPHANIE 211
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Set canapele STEPHANIE 211 fixDimensiuni de gabarit:Canapea fixa 2 locuri: L 122 x A 66 x H 81 cm.Fotoliu: L 66 x A 66 x H 81 cm/bucata.Set canapele fixe compus din canapea 2 locuri fixa si 2 fotolii. Produsele sunt realizate in constructie nedemontabila. Produsele sunt executate pe structura cu cherestea de fag si rasinos cl B, placaj, aracet, chinga elastica, carton mucava, poliuretan, adeziv, vata minet, corovin iar materialul de acoperire poate fi stofa, piele artificiala, piele naturala. Picioarele produselor sunt realizate din lemn masiv de fag finisate cu lacuri si baituri pe baza de apa.Atentie!* Bratele produsului nu se vor folosi pentru sedere sau pentru deplasarea produsului (prin impingere sau tragere). Aceste actiuni pot duce la deteriorarea structurii bratelor.Observatii:*Produsul este valabil la pret promotional in magazinele Elvila din: Botosani si Focsani.*Promotia este valabila in limita stocului disponibil.Pentru detalii privind materialele de acoperire va rugam sa luati legatura cu consilierii de vanzari din amagazine.Tip material tapiterie: Piele ecologica grupa 3.Culoare: bejTermenul de executie al produselor de tapiterie este de 30 zile.

Contacte - ELVILA:

Telefon fix: 0372131800

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate