SERVICIU MONTAJ - MASA GRATAR GRADINA (BUCURESTI / ILFOV)

RON

(Pretul nu contine TVA)

De la Piatraonline - Bucuresti

Produsul nu mai este disponibil!
SERVICIU MONTAJ - MASA GRATAR GRADINA (BUCURESTI / ILFOV)
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

O petrecere in gradina reusita inseamna o buna organizare. Deci iti trebuie o masa de lucru practica si rezistenta, care sa vina in completarea bucatariei tale de vara. Eleganta si cu tenta traditionala, masa placata cu piatra poligonala este modelul nostru care se adapteaza perfect oricarei gradini si se potriveste cu estetica gratarelor de gradina placate din oferta PIATRAONLINE. Dimensiuni: 115 x 120 x 60cm

Instructiuni de montare: Ansamblul va fi montat pe o platforma stabila plana si fixa, iar componentele individuale vor fi prinse intre ele, in ordinea prezentata in ghid, cu un adeziv de ciment. La asamblarea componentelor alege un adeziv termorezistent. Pentru o buna adeziune, asigura-te ca piesele sunt bine udate, dupa care uneste si curata toate suprafetele. Ansamblul este gata de utilizare dupa uscarea adezivului care dureaza intre 3 si 5 ore, in functie de sezon.

Contacte - Piatraonline:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate