TRAVERTIN CLASSIC CROSS CUT PLANK SET, MAT 1.2 CM

RON

(Pretul nu contine TVA)

De la Piatraonline - Bucuresti

Produsul nu mai este disponibil!
TRAVERTIN CLASSIC CROSS CUT PLANK SET, MAT 1.2 CM
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Noile set-uri Plank din travertin Classic cu suprafata mata sunt absolut superbe, destinate placarii verticale si orizontale la interior (bai, livinguri, bucatarii, etc) in cazul in care doriti sa placati la exterior doar pe verticala (gard, soclu, fatada, etc). Livrare nationala indiferent de cantitate!

Un nou produs superb din Travertin Classic Plank Set cu finisaj mat, acest produs deosebit de frumos poate asigura pastrarea frumusetii naturale in diverse proiecte, in special in cele cu accente mediteraneene, antice sau contemporane si clasice.

Placajul din Travertin Classic Plank Set poate fi folosit cu succes in placari verticale sau orizontale la interior (ex: bai, holuri, living-uri, bucatarii, etc.) sau vertical la exterior pe soclu, fatada, gard, stalpi, etc, chiar daca vorbim de proiecte private sau proiecte publice. Produsul va da un aspect ingrijit si modern, poate chiar luxos in functie de modul in care alegi sa pui elementele de decor si mobilierul in valoare.

Contacte - Piatraonline:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate