GRESIE IMITATIE LEMN RECTIFICATA SERIA LIFE MORO - 74,80 RON

(Pretul contine TVA)

De la ANGEL COMPANY SRL - Timisoara

GRESIE IMITATIE LEMN RECTIFICATA SERIA LIFE MORO
Facebook Google+ Twitter

Gresie imitatie lemn rectificata seria LIFE MORO

Cod articol : Life Moro
Dimensiune: 20 x 120 cm
Grosime: 10 mm
Tehnologia: GRESIE M IMP.COLORAT SM
Grad antialunecare: R9
Rezistenta la inghet: Da
Adecvata incalzire in pardoseala: Da
Gresie trafic intens: PEI IV
Ambalaj: 1,44 mp/cutie
Pret cu TVA: 74,80 RON/mp

Gresia tip parchet (imitatie lemn) produsa de Ceramiche Caesar este cu siguranta un etalon in productia mondiala de gresie portelanata Italiana. Acest model de gresie portelanata Life Moro cu dimensiunea de 20120 cm, usor vintage dar si modern in acelasi timp (cum doar italieni sunt capabili in a imbina designul clasic/rustic cu cel modern) va face din casa dumneavoastra un spatiu intim si luxos. In ultima perioada tot mai multi clienti opteaza pentru incalzirea in pardoseala, in acest caz gresia imitatie lemn comercializata de firma noastra este o alegere cat se poate de buna. Costul de achizitie si intretinere este mai mic in comparatie cu lemnul natural si nu in ultimul rand importanta este economia substantiala ce se va face la factura de incalzire/racire a spatiului dumneavoastra.

Toate modelele de gresie portelanata tip parchet, imitatie piatra, comercializata de firma noastra sunt de trafic intens ( PEI 4-5) adecvate pentru interior, exterior si pardoseli incalzite.

Venim in intampinarea clientilor nostri cu o oferta de nerefuzat. La peste 100 mp de gresie comandata va asiguram transportul gratuit oriunde in Romania. Indiferent ca este vorba de unul sau mai multe modele de gresie pentru exterior/interior, tip parchet, imitatie piatra etc.

TRIMITEM MOSTRE LA CERERE IN TOATA TARA.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati. Tel. 0741 994167

Dimensiuni - 20 x120  cm

Contacte - ANGEL COMPANY SRL:

Telefon mobil: 0741994167

Web: www.gresieportelanata.ro/