GRESIE TIP PARCHET | KAURI BRIGHT 13,8X83 CM - 69,80 RON

(Pretul contine TVA)

De la ANGEL COMPANY SRL - Timisoara

GRESIE TIP PARCHET | KAURI BRIGHT 13,8X83 CM
Facebook Google+ Twitter

Gresie tip parchet la doar 69,80 RON/mp

Dimensiune: 13,80 x 83 cm

Grosime: 10 mm

Gresie de trafic intens PEI-5

Gresie adecvata pentru incalzire in pardoseala

PENTRU DETALII SUPLIMENTARE VA RUGAM SA NE CONTACTATI.


Pentru o alegere cat mai corecta si bine informata Angel Company va pune la dispozitie toate informatiile si datele necesare de care aveti nevoie pentru a alege si a monta o gresie portelanata de exceptie. Recomandam la incalzirea in pardoseala gresia portelanata (tip parchet) ce imita lemnul deoarece este o alternativa economica, practica si de lunga durata in comparatie cu parchetul din lemn masiv. Dupa cum bine se stie ceramica (in special gresia portelanata) este un foarte bun conductor termic cu o inertie termica ridicata, astfel incat cheltuielile de incalzire/racire al spatiului dumneavoastra vor fi diminuate considerabil.

Va rugam sa ne contactati pentru orice detalii care pot face diferenta intre o alegere corecta si cu costurile cele mai mici in raport cu calitatea aleasa sau o alegere…mai putin inspirata.

Venim in intampinarea clientilor nostri cu o oferta de nerefuzat. La peste 100 mp de gresie comandata va asiguram transportul gratuit oriunde in Romania. Indiferent ca este vorba de unul sau mai multe modele de gresie pentru exterior/interior, tip parchet, imitatie piatra etc.

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati. Tel. 0741.994.167

Dimensiuni - 13,8 x 83 cm cm

Contacte - ANGEL COMPANY SRL:

Telefon mobil: 0741994167

Web: www.gresieportelanata.ro/