PIATRA NATURALA SCAPITATA SIKIS MIX 15CM X LUNGIMI LIBERE - RON

(Pretul nu contine TVA)

De la PIATRAONLINE - Bucuresti

Produsul nu mai este disponibil!
PIATRA NATURALA SCAPITATA SIKIS MIX 15CM X LUNGIMI LIBERE
Facebook Google+ Twitter

Caracteristici
Compozitia tipica gneiss-ului determina structura in banda a acestei pietre care se intrevede si la suprafata prin existenta acelor fasii de nuante coloristice alternante. Are un caracter rezistent, facand fata cu usurinta intemperiilor. Marimea acestui produs este de 15 cm latime, are lungimi variabile si o grosime de 1 pana la 2.5 cm.

Utilitate
Este cu siguranta o piatra care se foloseste deseori la exterior datorita proprietatilor sale. Casele capata un aspect solid si sunt sustinute si izolate bine prin placarea fatadelor, fie partiala sau integrala. Totusi, acest produs poate servi la fel de bine placarilor la interior, insotind asemenea elemente interioare precum semineul. Pot fi realizate placari ornamentale in pivnite sau in camera de zi.

Recomandari Montaj :
Adeziv Weber Marmo.Plus 25kg - 1sac=4mp
Impermeabilizant recomandat LTP MattStone - 1L=10mp
Montajul se poate realiza dupa cum urmeaza :
Daca montajul se face pana la 3m inaltime poate fi placat direct peste termosistem, lemn, caramida, etc.
Daca montajul se face peste 3m inaltime este obligatoriu sa folositi plasa tip Buzau si mai multe dibluri pt fixarea termosistemului
Daca montajul se doreste peste Rigips este obligatoriu folosirea unei plase de rabitz
Nu este necesara chituirea

Mostre:
Primele 4 mostre din 4 materiale diferite sunt furnizate gratuit, toate mostrele suplimentare vor fi taxate la 5.00 ron +TVA fiecare. Mostrele de piatra naturala sunt livrate intr-o cutie de carton sau ambalate in folie/carton, insotite de catalog + informatii despre societatea noastra si serviciile pe care le oferim.

*Pret pe metru patrat (fara TVA)

Pentru comenzi sau informatii suplimentare contactati un reprezentant vanzari pe adresa de email office@rockstarconstruct.ro sau telefon

021-350.14.94
021-319.14.65

Contacte - PIATRAONLINE:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro