DETERGENT LTP SPOT STAIN REMOVER

RON

(Pretul nu contine TVA)

De la PIATRAONLINE - Bucuresti

Produsul nu mai este disponibil!
DETERGENT LTP SPOT STAIN REMOVER
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Mod de utilizare:
Pe petele recente:
Aplicati direct pe pata asigurandu-va ca intindeti solutia la marginea placii, pana la rosturi si apoi lasati sa se absoarba in suprafata timp de aproximativ 5 - -10 minute. Se spala bine cu o solutie diluata de LTP GRIMEX, se clateste si apoi se lasa sa se usuce bine inainte de a re-impermeabilizare.
Pe pete de ulei de gatit sau mai vechi:
Aplicati direct pe pata asigurandu-va ca intindeti solutia la marginea placii, pana la rosturi si lasati sa se absoarba in suprafata timp de aproximativ 5 - 10 minute. Pudrati pata cu LTP Fuller’s Earth. Udati din noua pulberea cu Spot Stain Remover si apoi acoperiti-o inca o data cu Fuller’s earth. Lasati timp de 24 de ore. Periati pulberea si spalati cu o solutie diluata de LTP Grimex. Clatiti bine cu un burete si apa si lasati sa se usuce bine inainte de a re-etansa.
Recomandari:
A nu se folosi pe lemn, cauciuc, material plastic, asfalt, vopsea sau lac. Pentru petele rezistente aplicati ori de cate ori este necesar. Dupa ce ati indepartat pata, curatati podeaua cu LTP GRIMEX. Re-etansati pardoseala pentru a proteja impotriva altor pete.
Acoperire:
(Aplicare locala) aproximativ 1.5 - 3 mp / m de pete per 500ml

Contacte - PIATRAONLINE:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate