PLACAJ ARDEZIE MULTICOLORA SUN SET 60X30CM

RON

(Pretul nu contine TVA)

De la PIATRAONLINE - Bucuresti

Produsul nu mai este disponibil!
PLACAJ ARDEZIE MULTICOLORA SUN SET 60X30CM
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Informatii suplimentare
-montajul se poate realiza cu sau fara rosturi
-adezivul recomandat este Weber Marmo.Plus 25kg (1sac=4mp)
-montajul se va realiza folosind adeziv pentru piatra naturala
-se recomanda tratarea placilor cu solutii de impermeabilizare (vezi categoria impermeabilizanti)

Rock Star Construct ofera o gama variata de culori si marimi de placari din ardezie care reflecta tonalitati variate naturale, ceea ce face ca fiecare pavaj pe care il cumparati sa reprezinte o semnatura unica pentru proiectele dvs de peisagistica. Pavajele din ardezie prezinta o dimensiune texturala care ofera o valoare vizuala si practica; sunt antiderapante, cresc valoarea proprietatii dumneavoastra, stilul elegant adauga o tenta de lux pentru orice casa, selectia larga de pietre, culori si stiluri ofera o varietate infinita de modele si o performanta de lunga durata. Cu o gama larga de dimensiuni, posibilitatile de design pentru modelele dvs personalizate va ofera un mare potential pentru instalatiile pe scara larga pentru aranjamente scenice rezidentiale si comerciale deopotriva.

Utilizare:
-placari interioare
-placari exterioare pe fatade, garduri, etc

Garantia materialului dorit:
Personalul nostru prietenos si foarte bine pregatit, este intotdeauna fericit sa va acorde orice tip de consultanta si sa va ghideze in orice aspect in a alege piatra cea mai potrivita pentru proiectele dumneavoastra, precum si sa va ofere informatii importante referitoare la detaliile de instalare, ingrijirea si intretinerea pietrei dumneavoastra. Clientii nostri sunt importanti pentru noi asa ca suntem incantati sa oferim un nivel constant ridicat al serviciilor pentru toti cei cu care avem de-a face.

 

 

Pentru comenzi sau informatii suplimentare contactati un reprezentant vanzari pe adresa de email office@rockstarconstruct.ro sau telefon

021.350.14.94
021.319.14.65

Contacte - PIATRAONLINE:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate