TIGLA BRAMAC

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la TOTAL PIBO CONSTRUCT - Bucuresti

TIGLA BRANAC
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

BRAMAC
Bramac va ofera tot ce ii este necesar unui acoperis perfect. Maturitatea tehnica si dezvoltarea permanenta a sistemului de invelitori Bramac garanteaza fiecarui model de tigla un program original complet de tigle speciale si accesorii. Cea mai recenta inovatie, suprafata Protector© cu cei 5 factori de protectie:
- impotriva reziduurilor si a depunerilor de praf
- impotriva formarii de alge si muschi
- va protejeaza de influentele generale ale climei
- asigura rezistenta de durata a culorii invelitorii
- va protejeaza impotriva fenomenelor extreme ale naturii
Produse BRAMAC Tigla Tectura
Raspunde provocarilor arhitecturale contemporane.
Prin liniile sale moderne tigla Tectura se adapteaza perfect unui stil arhitectural minimalist. Tectura aduce noutatea unui stil formal reinterpretat constructiv si tehnologic, fiind recomandata atat pentru constructii noi cat si pentru renovarea acoperisurilor existente.
Gama Tectura este disponibila in doua culori: rosu caramiziu si antic.
Tigla Montero
Frumusete robusta.
Suprafata granulata este inovatoare pe segmentul de beton si argila, cu granule de nisip incorporate in pigment. Bramac Montero este ideala in cazul conditiilor climatice extreme, in zone precum cele montane, zone ce se confrunta cu ierni grele.
Tiglele Bramac Montero sunt disponibile in 3 culori: rubin, bordo si canion.
Tigla Apina Clasic
Simplitate si rafinament intr-o singura forma.
Profil de o frumusete clasica se adapteaza oricarui tip de arhitectura, cu siguranta si in regiunea dumneavoastra. Gama variata de culori este insotita de intregul sistem de accesorii si de garantia de 30 de ani.
Pentru tiglele Apina Clasic sunt disponibile patru culori: rosu caramiziu, brun roscat inchis, maro si antracit briliant.
Tigla Donau
Linii curgatoare pentru acoperisuri dinamice.
Tigla Donau intr-o forma speciala, ondulata inoveaza frumusetea unei case autentice. Cand vine vorba de un acoperis de calitate acum stii ca le poti avea pe toate: frumusete, protectie si accesibilitate.
Paleta de culori pentru tiglele Bramac Donau este compusa din 3 culori: rosu caramiziu, brun roscat deschis si maro.
Tigla Romana
Eleganta si personalitate.
Eleganta si sobrietatea sunt atributele estetice principale ale tiglei Romana. Cu profilul pronuntat si suprafata neteda, tigla Romana readuce in prim plan imaginea invelitorilor traditionale din sud, invelitorile de olane.
Tiglele Bramac Romana sunt disponibile cinci culori: rosu caramiziu, brun roscat deschis, maro, antracit briliant si antic.
Tigla Natura Plus
Naturalete si unicitate.
Tigla Natura Plus intregeste portofoliul de produse Bramac oferindu-va acum calitatea Bramac la un pret accesibil. Particularitatea acestui produs este data de stratul de lac care, pe langa protectie, ii confera tiglei un aspect natural.
Tiglele Bramac Natura Plus sunt disponibile doar in culoarea maro natural.
Tigla Reviva
Renasterea traditiei.
Tigla Reviva are forma traditionala pe care o cunoastem inca din copilarie. Disponibila in cele mai populare culori, care evoca zilele insorite de odinioara. Reviva imbina traditia cu tehnologia moderna si confera chiar si casei bunicilor un aspect nou.
Tiglele Bramac Reviva sunt disponibile in doua culori: rosu caramiziu si antic.
Accesorii
Tigle laterale sau de coama, creste, strapungeri, dolii, jgheaburi si burlane.
Sisteme complete de accesorii pentru acoperisuri: elemente de fixare, hidroizolatii, racordari sau iluminare. Panouri solare pentru economie de energie.
Se utilizeaza pentru a obtine inchideri profesionale si estetice, pentru drenari sau aerisiri, sau ca masuri de protectie. Detalii sisteme panouri solare...
aerisiri ferestre fixare folii jgheaburi profile protectii panourisolare sustinere wakaflex

Contacte - TOTAL PIBO CONSTRUCT:

Telefon mobil: 0744212598

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate