TENCUIALA DECORATIVA EMEX CU DURATA DE 10 ANI GARANTAT.

4,60 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la ROMTEHNOCHIM SRL - Bucuresti

TENCUIALA DECORATIVA EMEX CU DURATA DE 10 ANI GARANTAT.
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Tencuiala decorativa este ultimul strat de finisaj aplicat pe fatada unei case, iar rolul acesteia este atat estetic, cat si de protectie impotriva factorilor de mediu. Tencuielile decorative pentru exterior pot fi aplicate peste sistemele termoizolante, sau peste tencuiala obisnuita, acestea fiind perfect adaptate pentru orice suprafata-suport. Asadar, in cazul in care doriti sa aduceti o schimbare locuintei dumneavoastra, reconditionarea fatadei poate fi un prim pas excelent.
Romtehnochim va intampina cu o gama completa de Tencuieli Decorative \"Emex\", a caror durata de viata este de minim 10 ani, aceasta gama fiind destinata atat aplicatiilor casnice, cat si celor industriale, in functie de proprietatile fiecarui tip de tencuiala. Tencuielile decorative a€žEmexa€ť sunt produse de calitate superioara, testate si agrementate in cadrul unor laboratoare specializate, acreditate. Pentru obtinerea acestor produse profesionale se utilizeaza materii prime importate din Comunitatea Europeana, cu respectarea tuturor standardelor de calitate si protectie a mediului.
Romtehnochim va propune 8 tipuri de tencuiala decorativa si trei variante de grund pentru tencuieli, dintre care puteti alege in functie de necesitatile si preferintele dumenavoastra. Pentru a intelege ce inseamna calitatea produselor \"Emex\", iata prezentarea pe scurt a patru dintre tipurile de tencuiala decorativa.
Tencuiala Decorativa a€žEmex Quartz Dekora€ť este un produs profesional realizat pe baza de copolimeri acrilo-stirenici, aditivi si fileri, cuart si garnule de marmura de diverse marimi. Aceasta tencuiala are o aderenta excelenta la suport, aspectul final al acesteia fiind cel de scoarta de copac. Permite tencuielii peretilor sa respire, intrucat este permeabila la aer, dar impermeabila la apa si inhiba dezvoltarea mucegaiului si a fungilor, datorita biocizilor ecologi din compozitie. Este disponibila in orice nunata conform cartelei NCS, dar poate fi colorata si cu ajutorul pastelor de nuantare.
Tencuiala Decorativa Siliconica a€śEmexa€ť este destinata finisarii decorative cu aspect striat, mat. In compozitia acesteia s-au folosit rasini acrilice si siliconice, aditivi specifici si fileri, cu adaos de cuart si granule de marmura. Datorita formulei imbunatatite, aceasta tencuiala are o rezistenta crescuta si ofera atat protectie impotriva murdariei, cat si capacitate de autocuratare. De asemenea, produsul rezista la radiatiile UV, zgariere, umiditate ridicata si alti factori de mediu, cat si la mucegaiuri si fungi.
Tencuiala Decorativa Marmorata pentru Soclu a€śEmexa€ť are o compozitie similara produselor prezentate anterior, diferenta fiind la rasina, ce are o mare capacitate de rezistenta la infiltratiile de apa din sol, iar granulele de marmura sunt divers colorate, permitand combinatii infinite de culori. Astfel, acest produs poate fi utilizat la o gama variata de aplicatii, atat in interior, cat si la exterior. Este recomandata pentru decorarea soclurilor, insa reprezinta solutia profesionala ideala si pentru finisarea arcadelor, coloanelor sau altor elemente similare de interior. Rezista foarte bine la contactul cu apa, la radiatiile UV, uzura, socuri si factori de mediu.
Tencuiala Decorativa Impermeabila a€śEmex Aqua Protecta€ť face parte din noua generatie de tencuieli si se distinge de celelalte produse prin calitatea de a respinge apa si murdaria. Finisajul realizat cu aceasta tencuiala are un aspect final structurat, zgariat si poate fi realizat in orice nuanta disponibila in cartela de culori. La fel ca si celelalte tipuri de tencuiala decorativa, prezinta o rezistenta mare la zgariere, intemperii, mucegaiuri, permitand in acelasi timp peretelui sa respire.
Prin urmare, toate tencuielile decorative \"Emex\" sunt realizate pentru a rezista actiunilor externe si umezelii ridicate, fara sa blocheze respiratia peretelui, inhiband in acesi timp aparitia mucegaiurilor. Romtehnochim va garanteaza o durata de viata a acestor tencuieli decorative de 10 ani, timp in care locuinta dumneavoastra va fi protejata si va avea un aspect estetic placut.
Pentru a descoperi si restul produselor, vizitati site-ul oficial al companiei, sau contactati echipa Romtehnochim folosind datele de contact de mai jos:
Pagina de contact
Telefon: 021-457.0646; 021-457.1693; 021-457.0638
Email: office@emex.ro / marketing@emex.ro sau
Ne puteti gasi si pe Facebook, in pagina EmexByRomtehnochim.

Garantie - 12 luni

Finantare - Numerar,OP

Contacte - ROMTEHNOCHIM SRL:

Telefon fix: 0214570646

Telefon mobil: 0724509552

Web: emex.ro/index

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate