SITE NIKYDECOR

125 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la NIKY DECOR - Bucuresti

PILOTE ,CUVERTURI DE PAT
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Suntem furnizor de materiale, produse si servicii {design interior, amenajari interioare, proiectare, finisaje} pentru resedinte private {case, vile, apartamente} si spatii publice {Hotel, Restaurant} - parchet din lemn, corpuri de iluminat (lustre, lampadare, candelabre, plafoniere), mobila la comanda, profile tavan, panouri decorative 3D, perdele draperii, materiale tapiterie, stofa mobila, piele naturala, piele ecologica, tapet.


Dotari Hotel, Restaurant cu materiale textile {HoReCa} lenjerii de pat hotel (damasc, bumbac, ranforce, percale), perdele si draperii, draperii black-out ignifugate, materiale tapiterie, stofa tapiterie, cuverturi de pat, prosoape de baie, halate de baie, perne de pat, pilote de pat, husa protectie saltea, fete de masa Restaurant (teflonate, damasc, bumbac, brocard, satin), tapet lavabil profesional.


Descopera platforma de dezvoltare pentru afaceri si companii din Romania cu prezenta pe Google, Yahoo si Bing. Inscrie gratuit site-ul tau web pe director de firme Localtrust pentru o mai buna prezenta si promovare in mediul online.





Citeste si articole Blog Textile Horeca






Dimensiuni - 140X210 cm

Contacte - NIKY DECOR:

Telefon mobil: 0722426284

Web: www.nikydecor.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate