FETE DE MASA DAMASC | NIKY DECOR

49 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la NIKY DECOR - Bucuresti

FETE DE MASA DAMASC
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Confectionam la comanda fete de masa restaurant din damasc , brocard , bumbac la preturi de producator. Fete de masa Restaurante, Baruri si Cafenele. Fete masa bumbac, Fete masa damasc, Fete masa Teflon, Fete masa restaurant, Fete masa rotunde, Producator Fete de masa,Fete de masa la comanda,Materiale Fete de masa 140-320 cm latime,Naproane ,Naproane bumbac,Naproane damasc,Servete.
Producatori fete de masa si naproane.
Pret valabil / metru material cu latime de 320 cm fara tva.

Nobili Design va propune o abordare diferita cand vine vorba de crearea unui concept de design interior rezidential. Firma noastra este lider de piata inca din anul 2008 in servicii personalizate de design interior, arhitectura de interior si detine o experinta vasta in amenajari interioare si proiecte de design interior realizate pentru resedinte private si spatii comerciale. Apeland la serviciile unor specialisti in design interior, nu va mai trebui sa fiti singuri in acest lung si epuizant proces de amenajare interioara. Putem realiza proiecte de design interior case stil clasic, modern, design interior vile, personalizate stilului dumneavoastra de viata. Daca va surade ideea de-a avea o firma de specialisti in design interior in preajma dumneavoastra pentru amenajarea interioara a casei sau apartamentului, echipa de la Nobili Design iti sta la dispozitie cu idei si solutii personalizate.

Dimensiuni - 320 cm

Contacte - NIKY DECOR:

Web: www.nikydecor.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate