NIKYDECOR

189 RON

(Pretul contine TVA)

De la NIKY DECOR - Bucuresti

SINE PERDELE ALUMINIU
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Comercializam sine perdele din aluminiu in variante simple si duble cu masca incorporate. Sinele pentru perdele sunt complet echipate cu calareti si carlige din plastic pentru prinderea perdelei si a draperiei.

Varietatea de modele si culori este diversificata ,acest lucru ne permite sa gasim solutii practice si estetice pentru orice tip de decor. Sinele duble cu 2 canale pentru perdea si draperie au latimea de 9,5 cm iar la lungime se poate monta dintr-o singura piesa pana la lungimea de 400 cm, Peste dimensiunea de 400 cm sinele duble se pot monta pe acelasi perete din 2 sau mai multe bucati. Sinele simple din aluminiu pentru perdele si draperii pot fi curbate la comanda .

Din categoria sisteme de prindere pentru ferestre fac parte si sistemele din aluminiu pentru draperii si storuri romane. Acestea se pot monta pe tamplaria geamului din pvc sau aluminiu dar si pe tavan sau perete.

Blog Textile Horeca.

Descopera platforma de dezvoltare pentru afaceri si companii din Romania cu prezenta pe Google, Yahoo si Bing. Inscrie gratuit site-ul tau web pe director de firme Localtrust pentru o mai buna prezenta si promovare in mediul online.

Dimensiuni - 120 cm

Contacte - NIKY DECOR:

Telefon mobil: 0722426284

Web: www.nikydecor.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate