USA INTRARE TERMOPAN LEMN STRATIFICAT (UE 066)

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC SMART MOBIPLAST SRL - Alexandria

USA INTRARE TERMOPAN LEMN STRATIFICAT
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Silady SRL va asigura designul si siguranta unei usi exterioare cu carateristici esentiale destinate pentru orice spatiu. Prin modele unicat, realizate special pentru spatiul dumneavoastra, usile de exterior oferite imbina utilul cu placutul astfel incat sa va impresionati oaspetii inca de la intrare.
Indiferent de scopul comenzii, compania noastra va ofera cea mai buna solutie pentru usi de intrare - exterioare.
Pentru a va contura o idee despre aceste produse, mai jos gasiti atributele care ne recomanda ca un producator important de usi exterioare:
-reprezinta "Poarta de intrare" in universul interior al unei case, in acest sens mai toti clientii nostrii incearca sa aleaga un model care sa-i reprezinte, un model care sa fie "cartea de vizita" a casei.
-usile exterioare se executa din lemn stratificat cu toc pe sectiune profil de 90 x 68 mm iar foaia de usa pe sectiune profil de 115 x 68 mm.
-tabliile usilor de intrare sunt duble cu un strat de isolator termic si fonic (6 mm) intre ele. Inchiderea se face pe chedere de etansare cu camera interna 12,5 mm.
-broasca Winhaus - Germania cu inchidere in 5 puncte
-balamalele Dr.HAHN KT-N-Germania care suporta o incarcare proprie de pina la 140 kg/buc.
-finisajul se face cu produse SAYERLACK - Italia corespunzatoare normelor europene - lacuri si baituri ecologice pe baza de apa.
Usile din lemn stratificat executate de firma noastra se fac numai pe comanda pe dimensiunile clientului, motiv pentru care va invitam sa vizitati galeria noastra de modele pentru usi de exterior http://www.silady.ro/ro/usi_exterior.php
Pentru obtinerea unei cotatii si detalii despre executie si pret ,nu ezitati sa ne contactati http://www.silady.ro/ro/contact.php
Oferta noastra va fi de nerefuzat!

Garantie - 3 ani

Contacte - SC SMART MOBIPLAST SRL:

Telefon mobil: 0726756223

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate