FERESTRE DIN LEMN TRIPLU STRATIFICAT CU GEAM TERMOPAN

120 EUR

(Pretul contine TVA)

De la SC STONE ACTIV S.R.L - Vatra Dornei

Produsul nu mai este disponibil!
FERESTRE DIN LEMN TRIPLU STRATIFICAT CU GEAM TERMOPAN
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Trăiti o experientă unică, plină de viată, cu ferestre din lemn stratificat, care vor da lumină si căldură căminului dumneavoastră !
- Profilul folosit pentru ferestre este din lemn stratificat, esentă: molid carpatin, pin siberian, meranti si stejar, cu umiditate scăzută 10-12%. Lamelele componente pentru lemnul stratificat pot fi cu fibră continuă sau cu îmbinare în dinti si lipire în presă, realizând un montant rezistent si perfect stabil, fără noduri. Pentru lipirea elementelor din lemn se utilizează adeziv ecologic rezistent la umiditate, în grupa D4, conform EN 204/205 (certificat IFT Rosenheim).
- Grosimea lemnului stratificat este de 68 mm, lătimea lemnului la cercevea minim 80 mm si lătimea tocului 83 mm. Clasa de izolatie este IV 68 conform DIN 68121.
- Grosimea totală a sticlei termopan este de 24 mm (4-16-4), float +LE, cu gaz argon. Coeficientul de transmisie termică (Uw) este de 1,1 W/m²K.
- Etansarea în falt se realizează cu cheder, demontabil, rezistent la deformare si variatii de temperatură, calitate APTK.
- Feroneria utilizată este produsă de firma germană SIEGENIA.
- Ferestrele pot fi prevăzute cu plase împotriva insectelor si obloane din lemn stratificat
- Finisajul se realizează cu baituri si lacuri ecologice pe bază de apă, produse de firma Sikkens. Se aplică un strat de bait (impregnant) si două straturi de lac.

Dimensiuni - Masuratori  cm

Garantie - 10 ani

Finantare - Fara finantari

Contacte - SC STONE ACTIV S.R.L:

Telefon mobil: 0747364313

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate