CAZANE PE PELETI EKOGREN

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la GAMMA-TOTAL INSTAL - Botosani

Produsul nu mai este disponibil!
CAZANE PE PELETI EKOGREN
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Cazanele EKO-GREN reprezinta un performer de top in domeniul cazanelor pe peleti,privind incalzirea locuintelor individuale,spatii comerciale,pensiuni,etc.

Cazanele EKO-GREN sunt complet automatizate,fiind prevazute cu sistem de autocuratare a schimbatorului de caldura si arzatorului dar si cu functie de monitorizare permanenta a arderii cu Sonda Lambda.Aceasta sonda transmite date despre continutul de oxigen din gazele de ardere,impreuna cu senzorii care masoara debitul de aer permite o determinare exacta a compozitiei combustibilului si caracteristicile acestuia,obtinandu-se o combustie foarte eficienta cu un randament ridicat de 93% si cu un consum de peleti mai scazut cu cca. 20-30%.

Puterea cazanului EKO-GREN se regleaza automat ,fiind modulata electronic din microprocesor.

Gama de puteri de : 10-15-25-40-60KW,acopera diverse aplicatii,in toate domeniile.

Panou de comanda digital cu microprocesor de ultima generatie fuzzy-logic,permite comandarea pompei de circulatie incalzire,pompa de circulatie boiler ,vana de amestec motorizata cu 3-4 cai.Cazanul EKO-GREN ,poate fi comandat de un termostat de ambient sau crono.Se predispune montarea unei sonde externe pentru reglarea in automat si functionarea cazanului dupa o curba echitermica de temperatura in functie de temperaturile exterioare.

Modelul standard ,EG-M permite alimentarea manuala a rezervorului de peleti a cazanului,cu capacitatea de 90kg ,optional se poate comanda cu rezervor de 330 l sau 450 litri.

Modelul EG-A este cu alimentare automata,pneumatica (vacuum)a rezervorului cazanului dintr-un siloz de 3-4 tone,oferindu-se 2 optiuni ale silozului in functie de spatiul destinat acestuia.

Garantie - 2 ANI

Contacte - GAMMA-TOTAL INSTAL:

Telefon mobil: 0732127875

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate