PEBBLE NATURA 4-8 CM KG

RON

(Pretul nu contine TVA)

De la Piatraonline - Bucuresti

Produsul nu mai este disponibil!
PEBBLE NATURA 4-8 CM KG
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Aduse direct antichizate din vaile stravechi ale raurilor, pietrele decorative Pebble Natura pot fi un accent decorativ inedit. Venind din natura, pietrele aduc prospetimea acesteia in orice amenajare, interioara, dar mai ales exterioara. Culorile predominante ale acestui produs sunt gri si bej. Pietrele decorative Pebble Natura se pot utiliza la realizarea de alei, pentru amenajarea de terase-acoperis sau ca element decorativ de peisajistica.
.
Totodata, poate fi un material de baza in realizarea unor fantani care, astfel, vor prezenta un aspect cromatic spectaculos. Pietrele sunt de diferite dimensiuni: incepand cu diametrul 1-2 cm pana la marimi mai generoase, de 13-25 cm (a se vedea si varianta la sac). Aceasta diversitate cromatica si formala constituie unul dintre marile avantaje ale produsului Pebble Natura, in afara de un excelent raport calitate-pret.

Contacte - Piatraonline:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate