MOZAIC DECORATIV MARMURA RUSCHITA ALB 1-2 MM (SAC 50KG)

RON

(Pretul nu contine TVA)

De la Piatraonline - Bucuresti

Produsul nu mai este disponibil!
MOZAIC DECORATIV MARMURA RUSCHITA ALB 1-2 MM (SAC 50KG)
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Descopera superbul mozaic de marmura Ruschita! Piatra ornamentala poate oferi mai multe solutii decat iti imaginezi pentru casa si gradina ta. Vrei sa aiba locul un aer mai stilat: folosesti mozaicul decorativ. Vrei sa arate mai rustic sau mai salbatic: folosesti mozaicul decorativ. Mozaicul alb din marmura Ruschita este unul dintre cele mai de impact produse care se pot utiliza in amenajarea spatiilor exterioare si interioare: gradina publica sau privata, alei, parcuri. Diferitele granulatii ale pietrelor pot fi folosite la fel de bine si in birouri, sufragerii, hoteluri, restaurante etc.

Versatilitatea mozaicului din marmura Ruschita este foarte mare si va raspunde cu siguranta chiar si celor mai creative minti din domeniul designului interior si al peisajisticii. Datorita dimensiunilor si faptului ca este ambalat in saci usor de transportat (50 kg), acest mozaic se poate aranja, plasa in locul locul respectiv fara nici cea mai mica dificultate. Incearca mozaicul din vestita marmura Ruschita! Livrare nationala!

Comanda minima: 60 saci (3 tone).

Contacte - Piatraonline:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate