CHIUVETA BAIE HONEY ONIX (PIATRA SEMIPRETIOASA), 42 X 12.5 CM

RON

(Pretul nu contine TVA)

De la Piatraonline - Bucuresti

Produsul nu mai este disponibil!
CHIUVETA BAIE HONEY ONIX (PIATRA SEMIPRETIOASA), 42 X 12.5 CM
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Chiuveta de baie dintr-o piatra semipretioasa? Da. Trebuie sa recunosti ca aspectul chiuvetei de baie realizata din onix este unul cu totul si cu totul aparte. Privirile sunt atrase de combinatia stranie intre aerul glacial sugerat de culoarea acestei chiuvete de baie si textura ei aproape sticloasa. Spre deosebire de majoritatea produselor din categoria mobilierului de baie care “incalzesc” spatiul, chiuveta Honey Onix confera incaperii un aer racoros, reconfortant, si o simplitate a liniilor usor de adaptat la o multime de stiluri decorative. Acest produs se poate utiliza in cladirile rezidentiale si in cele publice, precum hoteluri, cluburi, birouri, cabinete de avocatura etc.

Descopera noua gama de chiuvete din piatra semipretioasa de Onix, ce se intretin extrem de usor, doar trebuie avut in vedere anumite instructiuni de baza. Chiuvetele din piatra naturala (travertin, marmura, onix etc) necesita o impermeabilizare, ce poate fi realizata extrem de usor cu produsele LTP - ex: LTP Grout Tile Protector Spray 750ml (ulterior acesta poate fi utilizat si la alte suprafete cum ar fi rosturi, blaturi, placari, etc), curatarea zilnica se face utilizand pulverizatorul LTP Stone Wash 500ml, toate le poti comanda direct pe site-ul nostru in sectiunea "Solutii tratare si impermeabilizare". Produsul este disponibil la dimensiuniile: 42 cm x 12,5 cm, ambalat la cutie (10 kg).

Contacte - Piatraonline:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate