CHIUVETA BAIE TRAVERTIN YELLOW RS-22, 41,5 X 15 CM

RON

(Pretul nu contine TVA)

De la Piatraonline - Bucuresti

Produsul nu mai este disponibil!
CHIUVETA BAIE TRAVERTIN YELLOW RS-22, 41,5 X 15 CM
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Lavoarul de baie se remarca printr-un sarm deosebit si prin durabilitate specifica pietrei naturale. Lavoarul din travertin Yellow, model RS-22, este o pata placuta de culoare si, totodata, dinamizeaza spatiul: baie sau bucatarie. Acest produs de calitate superioara se poate utiliza in cadrul proprietatilor rezidentiale si in spatiile publice, precum restaurante, cluburi, cafenele… Se intretine fara dificultate, cu ajutorul solutiilor speciale, de exemplu LTP Grout Tile Protector Spray 750 ml (acesta poate fi utilizat si la alte suprafete, cum ar fi rosturi, blaturi, placari, etc) si LTP Stone Wash 500 ml pentru curatarea zilnica. Lavoarul de baie din travertin Yellow poate fi un obiect perfect pentru locuinta ta.

Chiuvetele din piatra naturala (travertin, marmura, onix etc) necesita o impermeabilizare, ce poate fi realizata extrem de usor cu produsele LTP - ex: LTP Grout Tile Protector Spray 750ml (ulterior acesta poate fi utilizat si la alte suprafete cum ar fi rosturi, blaturi, placari, etc), curatarea zilnica se face utilizand pulverizatorul LTP Stone Wash 500ml, toate le poti comanda direct pe site-ul nostru in sectiunea "Solutii tratare si impermeabilizare". Produsul este disponibil la dimensiuniile: 41,5 cm, H:15 cm, ambalat la cutie (20 kg).

Contacte - Piatraonline:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate