SOLUTIE IMPERMEABILIZARE LEMN

194 RON

(Pretul contine TVA)

De la SMART DESIGN - Sibiu

SOLUTIE IMPERMEABILIZARE LEMN
Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

SurfaPorte W: Tratament nanotehnologic ce protejeaza si impermeabilizeaza suprafetele absorbante din lemn si compozite. Produsul protejeaza suprafetele, lasandu-le sa respire si nemodificandu-le aspectul, fiind total incolor. Poate fi aplicat atat inainte de finisarea suprafetelor cat si dupa grunduirea acestora.

SurfaPore W a fost conceputa sa se potriveasca caracteristicilor unice ale suprafetelor din lemn. O combinatie de ingredienti activi, respinge apa fara a modifica aspectul initial al lemnului.

SurfaPore W confera stabilitate dimensionala chiar si in cele mai umede medii. Blocheaza eficient apa, impiedicand putrezirea suprafetelor din lemn. Este foarte versatil si usor de folosit. Poate fi aplicata ca amorsa inainte de lacuire sau orice alta vopsire. Nu contine insecticide sau conservanti dar reuseste sa tina apa departe de masa lemnoasa, prevenind deteriorarea.

SurfaPore W este o solutie pe baza de apa, conceputa special pentru a exploata puterea nanotehnologiei, cu scopul obtinerii impermeabilitatii suprafetelor din lemn. Functia sa principala este asigurarea impermeabilitatii lemnului, a stabilitatii dimensionale si a protectiei impotriva putrezirii.
SurfaPore W poate conferi protectie completa pentru terase, garduri, fatade din sindrila, mobila de gradina si magazii, soproane sau orice alte suprafete din lemn nevopsit, care au nevoie sa fie ferite de umiditate. A fost folosit cu succes ca aditiv si in solutiile de tratare a presiunii lemnului. Folosirea SurfaPore W nu produce nici o schimbare vizibila a suprafetei pe care a fost aplicata, si nu sufoca porii (cum fac lacurile traditionale). Astfel este mentinuta capacitatea de aerisire a suprafetelor din lemn natural.

Formula consta din 3 tipuri de nanoparticule, concepute special sa patrunda adanc in masa lemnoasa. Cele mai fine nanoparticule patrund prin capilarii si se unesc cu grupurile de hidroxil al celulozei conferind o protectie de lunga durata impotriva infiltrarii apei. Nanoparticulele mai mari patrund in adancimea imediata si reactioneaza cu rasinile lemnoase organice. In sfarsit, formula este intregita de o nanoemulsie de parafina care asigura o protectie de lunga durata a suprafetei.

Desi SurfaPore W nu contine insecticide farmaceutice, dezvoltarea insectelor este oprita de absenta umiditatii. In plus, nanoparticulele SPW blocheaza radiatia UV, prevenind schimbarile de culoare ale lemnului. In orice caz, SurfaPore W este o solutie eficienta pentru materialul lemnos netratat. Vopselele pe baza de apa sau lacurile pot fi aplicate fara nicio problema pe suprafetele tratate cu SurfaPore W.

Din punct de vedere industrial, SurfaPore W are importante aplicatii, fiind utilizat atat prin pulverizare cat si prin inbibare. ( dipIn ). In cazul palului, s-a demonstrat ca injectarea produsului SurfaPore W inaintea tratamentrului de presiune si introducerea in camera de uscare, mareste rezistenta la apa a produsului. In concluzie, faptul ca SurfaPore W este pe baza de apa determina costuri minime si nu afecteaza procesul de fabricatie al diverselor componente din lemn.

Standardele internationale de testare
SurfaPore W a fost testata din punct de vedere al stabilitatii dimensionale conform standardelor ASTM: 73% impermeabilitate conform D4446 si 96% rata de exlcudere a apei conform D5401. Dureaza mai mult de 2500 de ore pentru formarea picaturilor de apa pe suprafete, test efectuat intr-o camera folosint radiatia UV in combinatie cu umiditatea.

Aplicarea pe suprafete: suprafetele trebuie sa fie curate si uscate. Aplicati SurfaPore W cu o pensula, trafalet sau prin pulverizare. NU este necesara diluarea.
Inbibare: Scufundati suprafata din lemn in SurfaPore W timp de 30 secunde. Indepartati orice surplus. Testati produsul pe o suprafata mica inainte de utilizare atat in cazul aplicarii sau inmuierii. Pe suprafetele sensibile aplicati un nou strat in cel mult 3 ore. Testati produsul inainte de folosirea la scara larga. Eficienta maxima are loc la 24 ore dupa aplicare.
Temperatura recomandata de folosire este de cel putin 5C.

Consum: Rata estimata de consum este de 1 litru pentru 6-8 mp, depinzand mult de proprietatile suprafetei pe care este aplicat produsul.
Proprietati fizice:
Emulsie pe baza de apa, alb-laptoasa, cu un usor miros si PH=8,8.
Punct de fierbere: >100C.
Punct de autoaprindere: >100C
Densitate: 0,98g.cm-3
Vascozitate 20mpa.s
SurfaPore W nu este considerat un oxidant.

Siguranta si depozitare:
SurfaPore W nu contine ingrediente periculoase si este pe baza de apa. Continutul VOC - 38g/L (limita UE - 2010-130 g/L). Nu este periculos, conform Directivei Consiliului 1995/45/EC si amendamentele subsecvente.

NanoPhos SA a fost aprobata de catre Assurance Lloyd Register Quality cu EN ISO 9001:2000 de Management al Calitatii pentru dezvoltarea, productia si vanzarea de produse chimice pentru curatarea si protejarea suprafetelor si a produselor nanotehnologice.

Garantie - 12 luni

Finantare - ramburs

Contacte - SMART DESIGN:

Telefon fix: 0269234875

Telefon mobil: 0723286888

Web: www.nanotehnologiesibiu.blogspot.com

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

https://activehouse.ro

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate