SERVICII DESIGN INTERIOR PENTRU CASE VILE

22 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NOBILI DESIGN - Bucuresti

SERVICII DESIGN INTERIOR CASE VILE STIL CLASIC BUCURESTI
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Nobili Interior Design este o firma de design interior, proiectare si arhitectura de interior cu un portofoliu de lucrari in orase precum Bucuresti , Ploiesti, Brasov, Galati, Constanta dar ne-am completat recent proiecte in Cluj Napoca si Timisoara.

Oferim un serviciu de design interior profesional și flexibil in același timp cu furnizarea de solutii inovatoare de design si proiectare interioare pentru clientii din zona rezidențiala dar și cei din zona comerciala. Toate interioarele noastre sunt concepute pentru a ajusta și bugetul clientului, de la conceptul inițial pana la finalizare.


Designul interior pentru case este meticulos gandit, pentru a crea spații funcționale in concordanta cu stilul de viata si necesitatile fiecarei familii , astfel toate proiectele noastre au un design interior unic personizat pentru fiecare interior in parte. Avem relatii excelente cu furnizorii noștri de materiale pentru a ne permite sa oferim solutii de design individuale pentru clienții noștri, la preturi competitive.
Pagina web proiecte si informatii: design interior case.

Solutii profesionale pentru amenajari spatii comerciale si camere pentru unitati de turism. O mare parte din proiectele realizate se pot regasi in locatii din Valea Prahovei.

Citeste si articolul: Amenajare apartament clasic.

Dimensiuni - 355 mp

Contacte - NOBILI DESIGN:

Telefon mobil: 0722426284

Web: www.nobili-interior-design.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate