CASE IEFTINE - PROIECTE CASE MICI

12 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la ARCHETON S.R.L. - Cluj-Napoca

PROIECTE DE CASE MICI, CASE IEFTINE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

ARCHETON S.R.L. ofera servicii profesionale si complete de proiectare in domeniul constructiilor civile, punand la dispozitia investitorilor din Romania peste 700 proiecte de case, elaborate la cheie (faza PT+DDE, PAC).

Oferta Archeton este cea mai bogata de pe piata autohtona, portofoliul companiei continand modele de case unifamiliale, proiecte vile pentru 2 familii, proiecte case cu etaj, modele case duplex, proiecte case cu mansarda, proiecte case de vacanta, planuri case din lemn, planuri de case insiruite, proiecte de case mici si de case ieftine, case din caramida, case din BCA, etc.

Aceste realizari sunt accesibile publicului ONLINE - pe site-ul companiei - si sub forma tiparita - in revista PROIECT - publicatie trimestriala de arhitectura, editata de Archeton.

Proiectele sunt prezentate pe doua pagini alaturate, cu o scurta descriere a cladirii, cu specificarea dimensiunilor si suprafetelor caracteristice, cu planul tuturor nivelurilor, cu vizualizari 3D din diverse perspective si cu idei de amenajari si decoratiuni interioare & exterioare.

ARCHETON - La noi gasiti planul casei visate!

Contacte - ARCHETON S.R.L.:

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate