SUPORT STICLE VIN - SANDSTONE MANDRAS (2 GAURI)

RON

(Pretul nu contine TVA)

De la Piatraonline - Bucuresti

Produsul nu mai este disponibil!
SUPORT STICLE VIN - SANDSTONE MANDRAS (2 GAURI)
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Decoratiunile din piatra naturala inseamna originalitate. Nu ai cum sa ratezi supriza cu un asemenea suport inedit pentru sticlele de vin. Trebuie doar sa ne spui cate sticle vrei sa pui intr-un suport, iar noi facem restul: alegem un mare si frumos bolovan din gresie naturala Madras si il gaurim in functie de comanda ta (1-5 gauri). Ornament perfect pentru casa si gradina, poti sa il iei numai pentru tine sau poate fi un excelent cadou pentru prieteni si partenerii tai de afaceri. Practic, usor de montat, rezistent. Impact garantat!


Cadoul perfect pentru pasionatii de vinuri, fiecare suport in parte este diferit... Fiecare bolovan este ales separat pentru a se decupa. Preturile sunt per bucata, in functie de numarul de gauri. Realizat manual din piatra naturala (sandstone) de cea mai buna calitate, devine un suport pentru vinuri, extrem de rezistent. 

Contacte - Piatraonline:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate