CANDELA AROMATERAPIE - BUFNITA VERDE MAT

30 RON

(Pretul contine TVA)

De la AA INTERIOR TRENDS SRL - Bucuresti

Produsul nu mai este disponibil!
CANDELA AROMATERAPIE – BUFNITA VERDE MAT
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Bufnita decorativa si candela aromaterapie, pentru o camera relaxanta si optimista

Aspect: Mat sidefat

Culoare: Nuante de verde in ape

Utilizare: Aromaterapie cu uleiuri esentiale

Diametru: 9.5 cm

Inaltime: 13 cm

Material: Ceramica

Candela aromaterapie in forma de bufnita va aduce serenitate si relaxare incaperii in care este utilizata.

Candela este finisata cu lacuri speciale rezistente la cadura si are accente antichizate, la aplicarea lacului fiind utilizata tehnica de crapare.

O decoratiune cu aspect boem si o bufnita cu privire candida.

Bufnita a fost mereu invaluita in mister, fiindu-i atribuite, in functie de civilizatie, multiple simboluri si asocieri. Bufnita simbolizeaza intelepciunea, este considerata protectoare a destinului si a fost apreciata in mitologia greaca, de zeita Athena, pentru capacitatea de a privi mereu inainte si nu in lateral, ca celelalte pasari.

Chiar daca nu este nevoie ca de fiecare data cand o zariti in casa sa va ganditi la toate semnificatiile acesteia, odata inteleasa simbolistica acestei pasari, subconstientul o va asocia automat cu cele de mai sus.

Obiectele de care ne inconjuram in caminul nostru ne pot influenta viata si starea de spirit, fiind recomandat astfel sa avem grija si sa potentam starea de bine care poate fi indusa de caldura propriei case.

Aromaterapia se practica prin utilizarea extractelor din plante care sunt ulterior aplicate pe piele prin masaj, inhalate sau adaugate in apa de imbaiere, scopul acesteia fiind atingerea sau accentuarea starii de bine a individului.

Dimensiuni - 9,5 x 13 cm

Contacte - AA INTERIOR TRENDS SRL:

Telefon mobil: 0741112312

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate