BUCATARIE PALISANDRU MANERE PATRATE

499 EUR

(Pretul contine TVA)

De la Geomobila - Bucuresti

Produsul nu mai este disponibil!
BUCATARIE PALISANDRU MANERE PATRATE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Bucatarie din pal palisandru cu cant abs platina.
Corpurile de jos pot cuprinde si un corp cu sertare si metaboxuri, masca de chiuveta (care in acest caz a fost de 1100mm) si un corp cu polita in partea stanga langa aragaz.
Corpurile suprapozabile au dimensiunea totala de 1900mmx50mm, sunt formate din doua corpuri si patru usi cu polita in interior la fiecare.
Pe spatele tuturor corpurilor de bucatarie a fost aplicat MDF pentru o mai buna izolare contra umiditatii.Manerele sint din aluminiu masiv(Made in Italia).
Balamalele aplicate sint BLUM,inaltatorul care inchide si da o linie blatului este din aluminiu masiv, blatul este din pal de 28mm melaminat cu melamina culoarea titan, la terminatia blatului dinspre aragaz s-a aplicat o protectie foc din aluminiu masiv pentru a proteja muchia blatului de caldura si respectiv flacara de la aragaz(daca este cazul), peste picioarele de cea mai buna calitate este atasata in partea de jos plinta din aluminiu(respectiv cu bridele aferente), usile sunt cantuite cu cant ABS REHAU de cea mai buna calitate si finisare,la cererea clientului am adaugat in partea dinspre aragaz un suport de prosoape profesional din inox (optional).
Montajul si transportul(Bucuresti) este inclus in pret.

P.S.-Optional se poate opta pentru picurator de vase in partea de sus deasupra chiuvetei...si multe alte accesorii!!!

Dimensiuni - 190x210 cm

Garantie - 5 ani

Contacte - Geomobila:

Telefon mobil: 0721784752

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate