Atentie la tepar in constructii Dragos Nohai

Subiecte diverse, legate de casa si gradina, dar care nu se incadreaza in celelalte sectiuni ale forumului.

Atentie la tepar in constructii Dragos Nohai

Mesajde Stan Patitul » Vin Iun 22, 2018 1:14 pm

Atentie la Dragos Nohai, indiferent cu ce firma se prezinta – ACED Group sau Self Development sau oricare ar fi. Este un escroc si un psihopat.
Istoria noastra pe scurt – l-am contractat pentru constructie casa, gard si amenajare curte, prin contract cu banca (credit constructii). Principiu de plata: in transe pe etape de lucrari, se livra per transa un avans pentru etapa in curs, el livra etapa cu totul, apoi iar se platea cu urmatoarea transa lucrarile déjà efectuate neplatite din transa anterioara plus avans din urmatoarea transa, etc… pana la ultima transa, cand el ar fi trebuit sa livreze lucrare la cheie si sa-si ia ultima transa.
A lucrat ok primele etape, ne-a castigat increderea, dupa care spre final nu a mai livrat dupa ce a luat un avans considerabil. De fraieri ce am fost i-am dat si bani pe langa contract pentru unele lucrari suplimentare – gard si curte – ce nu fusesera prinse in contractul initial.
Apoi a sistat lucrarile, la noi muncitorii stateau in casa folosindu-se de casa noastra doar pentru cazare gratuita, pentru ca ii lua in timpul zilei si ii ducea la alte lucrari, iar la noi stagna totul. Ne-a dus cu zaharelul, promitea solemn ca va respecta termenul de livrare – aprilie 2017. A trecut si mai, si iunie, si iulie, si august, si doar progrese minore, dar cerea mereu bani cica sa nu se blocheze si sa termine repede lucrarea. In septembrie am clacat, l-am dat afara si am finalizat ce am mai putut singuri, cat sa ne putem muta. Din cauza ca nu a livrat ultimele lucrari, nu am putut accesa nici restul de finantare de la banca, am depasit si termenul de acordare, si termenul de finalizare constructie, a trebuit sa prelungim autorizatie… alti bani, alta distractie. Deci am fost pusi in situatia de a sustine din surse proprii finalizarea casei…. In timp ce stateam cu chirie si plateam si rata la creditul consumat pana atunci.
Bilanta – 15 000 Euro in lucrari si bunuri deja platite si nelivrate din etapele de constructive.
Ne-am putut muta in noiembrie de-abia . Ce sa vezi ? instalatiile facute praf, jumate din calorifere au cedat si curg, tevi sparte cu infiltratii de apa, izolatie ne-facuta corespunzator cu infiltratie la demisol, cu distrus pereti, usi de lemn, umflat parchet si tot tacamul… Deci se adauga si toate cheltuielile de reparatii… L-am tras la raspundere conform contract / garantii lucrari. A venit, a vazut, a recunoscut ca da, trebuie sa repare. Si iar ne-a mintit ca vine cu echipa din martie sa faca tot. Iaca e iunie 2018 si nici un semn.
A tras tepe si furnizorilor. Noi putem sa-l platim doar prin banca pe baza de factura, conform contractului. Si il plateam ca sa poata da avans furnizorilor – pt materiale, fier forjat, scari de lemn de interior, manopera, etc… A luat banii si nu i-a platit furnizorilor si uite asa a trebuit sa platim noi iar ca sa primim bunurile / lucrarile respective.
A luat centrala si boilerul pe buna credinta de la un furnizor si nu l-a platit. La fel cu instalatorul venit pentru reparatii ulterioare, caci i-am imputat costurile, evident – l-a pacalit ca ii va da banii si nu i-a dat nimic, tot noi platim toate reparatiile.
Cand sa facem receptia casei, descoperim ca nici analizele la betoane nu le-a platit – inca 2000 de roni, asa , de scos din scurt si neprevazut din buzunar.
Deci pe scurt - un jeg de om, un escroc, un psihopat. Daca cumva dati de el, feriti-va ca de dracu’.
Stan Patitul
 
Mesaje: 2
Membru din: Vin Iun 22, 2018 1:11 pm

Re: Atentie la tepar in constructii Dragos Nohai

Mesajde carmenica » Sâm Iul 07, 2018 4:42 am

Multumesc de informatie...chiar am nevoie de un instalator si m-am gandit sa apelez la o firma,am zis sa nu i-au mester de pe stalpii din intersectii/ statie ratb,uite ca si firmele dau teapa :roll:
Avatar utilizator
carmenica
 
Mesaje: 8
Membru din: Sâm Apr 13, 2013 11:55 am
Localitate: Bucuresti,RO


Înapoi la De toate ...

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator