Mobila: cumparata sau pe comanda?

Mobila bucatarie, mobila living, mobila dormitor, mobila copii, mobila bar, mobilier baie, mobilier comercial, mobilier terasa, mobilier gradina, etc.

Re: Mobila:cumparata sau pe comanda?

Mesajde Diana Bungau » Dum Ian 08, 2012 6:24 pm

Depinde. Eu mi-am facut lucruri la comanda nu au iesit cum mi-am imaginat. Avantajul este ca la mobila cumparata o vezi si iti poti schimba ideea daca vrei.
Diana Bungau

Mesajde petre67 » Dum Ian 08, 2012 7:22 pm

Cu mobila la comanda este la fel ca si cu hainele la croitor: sotia mea vede o rochie traznet intr-o revista, umbla sa-si cumpere materialul adecvat, apoi merge la cel mai bun/scump croitor, si in final iese o rochie de care nu-i multumita ... La magazin in schimb iei rochia pe tine, daca iti vine bine o cumperi, daca nu, o pui la loc.
Asa si cu mobila la comanda, trebuie sa ai imaginatie, sa vezi cum va arata mobila in casa ta, apoi trebuie sa stii explica celor care o vor produce ce vrei, si, in final, mesterii mai trebuie sa o si faca asa cum ti-ai imaginat-o si le-ai cerut-o tu ...
petre67

Mesajde alinutza » Dum Ian 08, 2012 8:14 pm

Parerea mea personala, este aceea ca, mobila la comanda este mult mai comoda si utila, deoarece poti comanda in detaliu cum vrei sa arate, chiar si dint-o revista, site, etc. Poti adauga ce doresti, dupa gustul fiecaruia sau mai "taia " din detalii.
Mobila de comanda, poate fi ceea ce ti-ai dorit sau visat, daca ai gusturi bune si sti ce vrei. Bine, acum nu mai punem ca ar trebui sa-ti gasesti si omul care sa se priceapa, sa stie sa lucreze, sa nu-si bata joc ... dar daca stam sa ne gandim si cu cea cumparata de-agata ... am putea avea mult mai multe probleme .... asa ca sunt adepta mobilei pe comanda.....
MULTUMIM!!!!!MULT SUCCES TUTUROR!!!!
alinutza

Mesajde simireanusorin » Joi Ian 12, 2012 11:07 am

cred ca mobila pe comanda este cea mai indicata,mai ales pentru apartamente mai mici(<45 mp)pentru ca utilizezi spatiul asa cum vrei.
mobila cumparata este indicata pentru apartamente/case cu suprafete mari,acolo unde spatiul este mai generos.
simireanusorin

Mesajde stely_ka » Joi Ian 12, 2012 2:49 pm

pro mobila la comanda: pot alege tipul lemnului, culoarea, dimensiunea, nr de sertare :)), modelul dupa personalitatea fiecaruia si in functie de ce mai are deja prin casa, avantajul de a avea altceva decat restul, poate chiar un model unic in functie de imaginatie.
pro mobila cumparata: cumperi pe loc, mai ieftin
stely_ka

Mesajde mocanu_andries » Sâm Ian 14, 2012 4:15 pm

prefer mobila cumparata deoarece o pot achizitiona la un pret mult mai bun decat una pe comanda...insa exista si dezavantajul sa nu se potriveasca perfect locatiei dorite:d
mocanu_andries

Mesajde rosalinda » Dum Ian 15, 2012 12:26 am

Nu cred ca se poate da un raspuns fix de tip ori A ori B deoarece gama este larga si variata si mai ales depinde ce tip de mobilier se doreste, de preferinte si de banii disponibili.
Cateodata poate fi mai scumpa cea pe comanda, cateodata cea cumparat direct.
Si mai ales ce fel de lemn...daca avem asemenea dorinte...cat de inalta...cat de larga....sunt multe
Personal as prefera, avand in vedere criza banii putini cu care trebuie sa jonglam si...si...
In acest fel as vedea ce ma avantajeaza cel mai mult si cum pot sa ies mai bine...la bani in primul rand si tinand cont si de preferintele personale.

Deci...bafta in alegere! Vaci nu e chiar asa simplu precum se crede.
Fa un test: du-te intr-o hala cu mobilier ...ca nu mai stii efectiv ce sa alegi.
Dar am vazut ca si cei care vand sunt si ei flexibili si ofera si la comanda acelasi mobilier expus daca nu este in concordanta cu parametrii locuintei proprii.
rosalinda

Mesajde ceranna » Joi Ian 19, 2012 1:38 pm

recomand ca multi altii mobila la comanda. Dai un ban in plus, dar merita din plin. Mai ales daca stai la casa cand nu corespund dimensiunile corpurilor de mobila pe care le gasesti magazine gen Dedeman cu dimensiunea peretilor din casa. Plus ca iti poti alege tipul de material, modelul de executie, calitatea...etc.
ceranna

Mesajde alea_him » Joi Ian 19, 2012 5:29 pm

pentru bucatarie poti face mobila pe comanda, daca nu gasti ce iti trebuie in magazine
alea_him

Mesajde serena82 » Sâm Ian 21, 2012 9:06 pm

Ideal ar fi sa gasesti mobila de care ai nevoie direct in magazin deoarece e mai ieftina, insa daca vrei neaparat ceva anume atunci ai mai multe sanse sa trebuiasca sa dai comanda.
serena82

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mobila