Termoizolatia suplimentara

Izolatii termice pentru fundatii, pereti, pardoseala sau acoperisuri. Tehnologii si materiale: polistiren expandat, polistiren extrudat, vata minerala, vata bazaltica, celuloza, termoizolatii ecologice etc.

Termoizolatia suplimentara

Mesajde hera » Mie Iul 15, 2015 8:41 pm

In cazul termoizolatie exterioare existente, din polistiren expandat, pentru fatada, se poate realiza o noua placare peste cea existenta. Este situatia celor care au placat fatada cu polistiren expandat cu grosimea de 5cm. Aici este usor sa adaugam o noua placa de polistiren expandat pentru fatada, cu o grosime de 5cm, 8cm sau chiar 10cm. Se presupune ca fatada este suficient de plana pentru a se realiza urmatoarele operatiuni:
- Spalarea si uscarea fatadei
- Aplicarea unui strat subtire de adeziv peste tencuiala decorativa existenta. Utilizam adezivul de lipire pentru placile din polistiren
- Lipirea noilor placi de izolatie
- Folosirea diblurilor pentru izolatie
- Aplicarea masei de spaclu armat
- Amorsare si aplicare tencuiala decorativa
Din anumite considerente, presupunem ca fatada nu se poate modifica si deci este exclusa izolarea exterioara. Fie ca avem izolatie exterioara sau nu, singura zona de interventie va fi la interior.
Pe suprafetele interioare se foloseste, cu preponderenta, izolatia din vata minerala, placi sau la rola. Este un sistem foarte accesibil si se utilizeaza impreuna cu gips-cartonul si structura metalica specifica. Elementul important al acestei solutii este bariera de vapori, o membrana impermeabila la vapori, ce elimina riscul de patrundere a vaporilor catre zona izolatiei sau catre zona unde exista posibilitatea ca acesti vapori sa apa condenseze. In practica, se folosesc doua tipuri de vapori: folie din polietilena armata si folie aluminizata. Aceasta din urma este recomandata pentru montarea cu spatiu tehnic de aer intre izolatie si gips-carton. Orice tip de bariera de vapori utilizam, ea trebuie montata in mod continuu si etans pe partea calda a peretelui sau suprafetei izolate. Din punct de vedere al dimensionarii, o izolatie interioara, suplimentara sau nu, trebuie sa fie limitata pentru a nu aduce efecte negative semnificative la nivelul constructiei. O izolatie interioara de maxim 5cm grosime este acceptabila.
Termoizolarea suplimentara influenteaza bilantul energetic al cladirii si are consecinte indirecte asupra fizicii constructiilor si confortului termic, inducand anumite efecte secundare. Din aceasta cauza, inainte de a opta pentru o solutie de izolare, o varianta de suplimentare a izolatiei sau orice alta lucrare de acest gen, trebuie avute in vedere starea si specificul cladirii respective, modul de exploatare, conditionarile directe si indirecte astfel incat dimensionarea sa fie optima, iar efectul izolatiei sa fie cel scontat.
hera
 
Mesaje: 108
Membru din: Mie Ian 25, 2012 9:45 pm

Re: Termoizolatia suplimentara

Mesajde adamsmith » Mie Mai 06, 2020 3:48 pm

Place for everyone to get one medicines, drugs and at fast delivery at your doorstep. Online medicine searching and purchasing has never been so easy to reach, just type buy kamagra 100 mg Online and you will get what you are looking for from best medico products.pear in the frame below.
adamsmith
 
Mesaje: 1
Membru din: Mie Mai 06, 2020 3:47 pm

Re: Termoizolatia suplimentara

Mesajde catalinrusu25 » Mar Iun 23, 2020 8:25 am

Sunt de parere ca toti ar trebui sa o izolam, chiar daca avem peretii grosi sau subtiri la casa.
Anvelope si jante ieftine la Vadrexim.
catalinrusu25
 
Mesaje: 6
Membru din: Vin Apr 24, 2020 8:16 am

Re: Termoizolatia suplimentara

Mesajde mangano » Mar Mai 04, 2021 9:20 pm

Informații excelente pentru a cumpăra cu cardul meu mysodexo pentru casă și pentru a-l repara.
mangano
 
Mesaje: 1
Membru din: Mar Mai 04, 2021 9:15 pm


Înapoi la Termoizolatii

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori