tepe in constructii

Subiecte diverse, legate de casa si gradina, dar care nu se incadreaza in celelalte sectiuni ale forumului.

Re: tepe in constructii

Mesajde georgemicu22 » Lun Noi 28, 2016 6:04 pm

Salut utilizatoru77,

Poti sa-mi spui cind ai fost pe la golden rose in chitila?
As vrea sa cumpar un apartament intr-o casa acolo si acum e alt vinzator acolo: florin mancuta, care pare tot cazut din cer si minte mult.
Mi-a spus ca scarile de acces in apartament (in lateralul casei) vor fi imbracate in termopan, dar nu am vazut decit sus si la mijloc sticla.
Intimplator am dat pe acolo de un patron italian care stia romana si mi-a zis ca daca vreau termopan la scara costa in plus, deci ceva nu se leaga.
Firma tot promo seconda se numeste si acum, dar ei mi-au spus ca nu mai sint tot muncitorii aia necalificati de acum citiva ani, ca i-au dat afara. Ce nu pricep eu e ca asta inseamna ca lucrarile alea proaste au ramas asa.
Si mai e ceva: pretul difera intre clienti. Mie mi-a spus ceva de 88000 euro la o casa iar unui coleg care a venit dupa mine la vizionare i-au spus 91000. Colegul s-a dus cu un nissan pathfinder, eu m-am dus cu o skoda de 1.2, deci probabil pretul difera functie de cum pare ca ai bani sau nu.
In concluzie, mi se par cam neseriosi si pusi pe pacalit ca sa vinda repede.
georgemicu22
 
Mesaje: 1
Membru din: Lun Noi 28, 2016 5:48 pm

Re: tepe in constructii

Mesajde Stan Patitul » Vin Iun 22, 2018 1:12 pm

Atentie la Dragos Nohai, indiferent cu ce firma se prezinta – ACED Group sau Self Development sau oricare ar fi. Este un escroc si un psihopat.
Istoria noastra pe scurt – l-am contractat pentru constructie casa, gard si amenajare curte, prin contract cu banca (credit constructii). Principiu de plata : in transe pe etape de lucrari, se livra per transa un avans pentru etapa in curs, el livra etapa cu totul, apoi iar se platea cu urmatoarea transa lucrarile déjà efectuate neplatite din transa anterioara plus avans din urmatoarea transa, etc… pana la ultima transa, cand el ar fi trebuit sa livreze lucrare la cheie si sa-si ia ultima transa.
A lucrat ok primele etape, ne-a castigat increderea, dupa care spre final nu a mai livrat dupa ce a luat un avans considerabil. De fraieri ce am fost i-am dat si bani pe langa contract pentru unele lucrari suplimentare – gard si curte – ce nu fusesera prinse in contractul initial.
Apoi a sistat lucrarile, la noi muncitorii stateau in casa folosindu-se de casa noastra doar pentru cazare gratuita, pentru ca ii lua in timpul zilei si ii ducea la alte lucrari, iar la noi stagna totul. Ne-a dus cu zaharelul, promitea solemn ca va respecta termenul de livrare – aprilie 2017. A trecut si mai, si iunie, si iulie, si august, si doar progrese minore, dar cerea mereu bani cica sa nu se blocheze si sa termine repede lucrarea. In septembrie am clacat, l-am dat afara si am finalizat ce am mai putut singuri, cat sa ne putem muta. Din cauza ca nu a livrat ultimele lucrari, nu am putut accesa nici restul de finantare de la banca, am depasit si termenul de acordare, si termenul de finalizare constructie, a trebuit sa prelungim autorizatie… alti bani, alta distractie. Deci am fost pusi in situatia de a sustine din surse proprii finalizarea casei…. In timp ce stateam cu chirie si plateam si rata la creditul consumat pana atunci.
Bilanta – 15 000 Euro in lucrari si bunuri deja platite si nelivrate din etapele de constructive.
Ne-am putut muta in noiembrie de-abia . Ce sa vezi ? instalatiile facute praf, jumate din calorifere au cedat si curg, tevi sparte cu infiltratii de apa, izolatie ne-facuta corespunzator cu infiltratie la demisol, cu distrus pereti, usi de lemn, umflat parchet si tot tacamul… Deci se adauga si toate cheltuielile de reparatii… L-am tras la raspundere conform contract / garantii lucrari. A venit, a vazut, a recunoscut ca da, trebuie sa repare. Si iar ne-a mintit ca vine cu echipa din martie sa faca tot. Iaca e iunie 2018 si nici un semn.
A tras tepe si furnizorilor. Noi putem sa-l platim doar prin banca pe baza de factura, conform contractului. Si il plateam ca sa poata da avans furnizorilor – pt materiale, fier forjat, scari de lemn de interior, manopera, etc… A luat banii si nu i-a platit furnizorilor si uite asa a trebuit sa platim noi iar ca sa primim bunurile / lucrarile respective.
A luat centrala si boilerul pe buna credinta de la un furnizor si nu l-a platit. La fel cu instalatorul venit pentru reparatii ulterioare, caci i-am imputat costurile, evident – l-a pacalit ca ii va da banii si nu i-a dat nimic, tot noi platim toate reparatiile.
Cand sa facem receptia casei, descoperim ca nici analizele la betoane nu le-a platit – inca 2000 de roni, asa , de scos din scurt si neprevazut din buzunar.
Deci pe scurt - un jeg de om, un escroc, un psihopat. Daca cumva dati de el, feriti-va ca de dracu’.
Stan Patitul
 
Mesaje: 2
Membru din: Vin Iun 22, 2018 1:11 pm

Re: tepe in constructii

Mesajde Lorelei55 » Vin Sep 28, 2018 9:10 am

Nu lucrati cu Ladaru Stefan sau cu firma lui Ladaru Company SRL. Individul apare pe toate site-urile ca meserias in acoperisuri si terase, dar adevarul este cu totul altul. In afara de faptul ca lucrarile prestate sunt de proasta calitate, se preteaza la tot felul de inselatorii pentru a castiga bani nemeritati. Inventeaza defectiuni ale acoperisului care nu exista profitând de faptul ca nu te poti urca pe casa si nu te pricepi in aceasta meserie. Cea mai utilizata inselatorie este ca ”e tabla gaurita in zeci de locuri” si trebuie neaparat schimbata... De asemenea te insala ca ia materiale de la fabrica cu factura, iar daca faci greseala sa-i dai bani pentru materiale, lucrurile se schimba radical: materialele care ti le aduce, daca ti le mai aduce, sunt in realitate la jumate din pretul cerut de el, factura ori nu exista ori iti da o factura pe toata suma, nedetaliata, pe firma lui, eventual cu adaus de 100-200%. Atentionez pe toti cei ce promoveaza acesta persoana/societate pe site-urile pe care le gestioneza sa nu o mai faca, deoarece promoveaza de fapt inselatoria si munca de mantuiala.
Lorelei55
 
Mesaje: 2
Membru din: Mar Sep 25, 2018 8:45 am

Re: tepe in constructii

Mesajde Anonimul » Joi Noi 22, 2018 7:56 pm

Bună ziua,
am vrut să scriu despre o țeapă luată recent dar nu se mai permite logarea pe forum. Este vorba despre Proconstruct, a lui Busta Adrian, județul Timiș. ATENȚIE MAXIMĂ:
- deși se stabilesc inițial parametrii lucrării/construcției de comun acord, o să constatați că nu sînt respectați;
- deși par profesioniști și îți dau impresia că imediat se apucă de lucrare, odată virat avansul(30% cere, deși e cam mult) durează pînă te bagă în seamă și apoi justifică că au avut de încheiat alt șantier deși cînd i-ai contactat erau liberi;
-după ce vin cu greu, stau cîteva ore apoi pleacă. Abia după ce am făcut un pic de gură, au venit de-au stat cum se stă la lucru dar vroiau deja tranșa a doua de bani(în două săptămîni!) deși pe șantier nu am avut nici 30% la sută din lucrare gata. Ca să ne determine să băgăm bani, îți explică că nu stă în lucrarea ta și băieții zoresc ca să convingă că da, este necesar. NU DAȚI BANI CASH FĂRĂ CHITANȚE PENTRU CĂ NU VEȚI MAI PUTEA JUSTIFICA CĂ I-AȚI PLĂTIT!! Noi am dat prin cont bancar ca să putem ține evidența. Bineînțeles, că a doua tranșă o vroia cash. Este vorba de o anexă de 15mp din lemn , cu o sobă și un duș(delimitare în perete) în care ar fi trebuit să trecem iarna deoarece proprietatea pe care am luat-o este praf. Vroiam ceva modest, funcțional și ieftin. El ne cerea pe ea 6000 euro!!!!și, deși am convenit să fie din lemn, el a făcut-o din osb. Acuma, nu-i bai că structura e pe osb, că oricum știam că ar fi trebuit să fie îmbrăcată în lemn. Menționez că este pe piloni de beton, deci nu fundație! Acum două săptămîni i-am dat 2000euro iar acum cerea alți 2000euro. Construcția are osb la exterior și vroia să pună și la interior după ce băga vata minerală. De curiozitate, m-am dus să văd ce fac și constat un obs subțire la exterior și-mi spune că așa rămîne. Podeaua, ceva scîndură amărîtă ce se mișca sub greutatea mea și printre șipcile ei au băgat ceva spumă ca apoi să-mi spună că vine peste un polistiren de 2mm și parchetul laminat! Am zis că visez. Mi-am exprimat niște nedumeriri, mi-a găsit replică, eu nefiind pe domeniu. Cu toate astea, m-am documentat un pic și mi-am dat seama că așa ceva nu se poate. Asta, deși am trecut peste lipsa de profesionalism (ceva obișnuit zilele astea, se pare). Peste așa ceva nu puteam să trecem! Osb-ul de la exterior are 8mm!!!! Tot cu d-ăsta vroiau să placheze și interiorul și să lase așa. Deci, minimum de materiale cu maximum de profit! Tot ce a intrat în structură face cu mare indulgență 1500euro și tot au mai rămas 500euro profit. ”Echipa”, adică 5 persoane , au lucrat per total 14 ore(3ore într-o zi, 4ore în altă zi și ultima oară 7 ore) în două săptămîni pentru o coșmelie de 15mp. Cînd am văzut cum se vine (rar) și ce pretenții la bani sînt, am reziliat contractul. Ne-a costat 2000euro un coteț de obs de 8mm cu scîndură pe care faci huța în interior! Partea cea mai frumoasă este acoperișul Lindab. A, da! Are ușă și geam luate de noi(aici a fost montajul), poate partea cea mai scumpă din ”ansamblu”.
- nu vă lăsați intimidați sau convinși de faptul că trebuie să pulsați bani grei în intervale scurte! Cereți facturi și supravegheați șantierul! Nouă nu ne-au arătat nici o factură dar mi-am făcut un calcul în mare pe materialele ce le-am văzut în curte. în momedntul rezilierii contractului, Busta a spus că la el cît costă materialele, atîta costă și manopera!!! Tertipuri ca să mai scoată bani. Apoi, îți vorbește ca și cum ți-a făcut o favoare(că el lucrează cu nume mari dar că și-a blocat proiectele pentru tine) și încearcă să te manipuleze. Nu e un act de caritate, cîtă vreme noi am fost serioși și am livrat instant banii în cont. Tranșa a doua o vroia cash, sub pretextul atingerii plafonului maxim al contului (care nu era al firmei ci al lui, personal, motiv invocat ulterior ca să-ți bată obrazul că nu ai plătit TVA deși oamenii lui probabil lucrează la negru și asta nu e problema nimănui decît a lui) său; atunci ne-am alarmat pentru că odată dați banii nu mai aveam cum să dovedim c-am făcut-o. Lucrarea s-a oprit aici. Avem o cojmelie nefuncțională din osb, pe care deja o umflă ploaia. Ne-a zis că puteam s-o dăm cu lac ca s-o protejăm!
- Cristi, șeful de șantier și-a adus nevasta sau cine o fi fost pe proprietatea noastră fără acordul nostru! Deci, da, în curtea ta te trezești că mai mișună și-o duduie așa...pentru că...posibil că n-a avut unde s-o lase dar, aici nu-i pensiune!
Ne bucurăm că nu ne-am țepuit de mai mult și de aceea vrem să-i punem în temă și pe alții ca să nu pățească ce am pățit noi. Atenție maximă, chiar dacă nu vă pricepeți la construcții, documentați-vă! Puneți întrebări, căutați pe internet, vorbiți și cu alții!
Anonimul
 
Mesaje: 1
Membru din: Joi Noi 22, 2018 7:54 pm

Re: tepe in constructii

Mesajde rotaru nicolae » Vin Dec 28, 2018 4:46 pm

Buna ziua,

Doresc sa aduc in atentia celor care sunt interesati de constructii pe structura de lemn sa evite pfa Rusu Adrian din Hunedoara.
Iata pe scurt experienta neplacuta cu numitul Rusu Adrian:
Am incheiat un contract pentru executarea unei acoperiri terasa pe structura de lemn la data de 17.10.2018
Dl. Rusu se angaja prin contract sa termine lucrarea pina la data de 25.11.2018
Tot prin contract i am dat un avans de 7400 lei.
Bineinteles ca Dl. Rusu Adrian nu a inceput lucrarea asa cum se angajase. Datorita acestui fapt i am solicitat restituirea avansului si anularea contractului.
Cu marea greutate si dupa multe aminari am reusit sa recuperez 5000 lei.
Restul de 2400 lei nu am reusit sa i recuperez nici pina astazi cind scriu acest mesaj (28.12.2018)
Astazi am facuti primi pasi pentru recuperarea restului de bani, apelind la Institutitutiile competente.
Prin cele de mai sus doar doresc sa avertizez posibili viitori clienti ai Domnului Rusu Adrian din Hunedoara detinator de pfa, sa aiba mare grija cind se incumeta sa lucreze cu el.
Remarca: am apelat la acest forum deoarece am gasit pfa-ul lui Rusu Adrian pe acest site.
O zi buna in continuare si un An Nou cu cit mai putini Tepari de calibrul Dl. Rusu Adrian
rotaru nicolae
 
Mesaje: 1
Membru din: Vin Dec 28, 2018 4:14 pm

Re: tepe in constructii

Mesajde lgcrisan » Mie Aug 21, 2019 11:52 am

Buna ziua,
La inceputul acestei veri am inceput lucrarile de renovare a casei, respectiv schimbarea acoperisului si termoizolarea casei. Mi-a fost recomandat, de catre o persoana in care aveam mare incredere, numitul Marius Decu reprezentant al societatii ATLANT ECOGRUP SRL din Otopeni. Vreau sa punctez ca tarife practicate sunt peste media pietei, dar pentru ca am crezut in seriozitatea insului am decis sa merg mai departe cu el. Este un individ care lasa o impresie buna, pare ca stie despre ce vorbeste si ca este serios. Aveti mare grija este departe de adevar!!!
Toate au mers aproape ok, spun asta pentru ca la refacerea acoperisului a adus o echipa condusa de Catalin Olteanu reprezentant al societatii OLTHOUSE CONSTRUCT SRL din Ploiesti. Acesta din urma a ales sa decoperteze toata casa si pe timpul noptii sa nu asigure lucrarea in niciun fel. In noaptea aceea a plouat foarte rau si tot parterul casei a fost distrus...un cosmar. La momentul respectiv si-au asumat culpa si au spus ca refacerea parterului va intra in sarcina lor. Pareau sa se tina de treaba si incet-incet au reusit sa ia de la mine totii banii pentru lucrare sub diferite pretexte iar eu de buna creditia am platit toata lucrarea. Dupa ce am platit si ultimii bani au inceput sa vina din ce in ce mai rar pana nu au mai venit deloc. Lucrarea a fost efectuata in proportie de aproximativ 60%.
In concluzie aveti mare grija cu cei doi si cele doua firme (Marius Decu reprezentant al societatii ATLANT ECOGRUP SRL din Otopeni si Catalin Olteanu reprezentant al societatii OLTHOUSE CONSTRUCT SRL din Ploiesti), par seriosi dar nu sunt deloc.
lgcrisan
 
Mesaje: 1
Membru din: Mie Aug 21, 2019 11:50 am

Re: tepe in constructii

Mesajde busteanandrei » Sâm Noi 07, 2020 8:07 pm

apartamente de vanzare in Targu Mures

_________________
apartamente de vanzare Targu Mures direct de la proprietar cu Centrala termica toate zonele ,
din toate orasele din Caramida Amplasament deosebit la toate etaje ,o zona foarte bine dezvoltata.
In proximitate se afla scoli, gradinite, mall, supermarketuri si magazine de cartier (deschise non-stop). Blocul este reabilitat, are spatiu verde si o mini gradina in jurul lui. In fata blocului se afla statiile de tramvai si troleu iar metroul este la 10 minute de mers pe jos.
Scara blocului este supravegheata video 24h, interior/exterior, are 2 iesiri separate, 2 lifturi, senzori de lumina pe scara.
Toate locuintele au repartitoare pe calorifere si citire apometre & lumina din afara locuintei.
garsoniere de vanzare Targu Mures direct de la proprietari preturi convenabile
Fereste termopan suprafata construita mare, si suprafata utila corespunzatoare
Gasesti chirii apartamente de inchiriat Targu Mures direct contact cu proprietarul
Finisaje deosebite de calitate, cu ajustari de suprafete
Ultracentral semicentral, si de la periferie toate zonele ,
Baie si Bucatarie Utilitatti apa rece si calda contorizate apometre incalzire
Radet Multiple imbunatatiri gresie faianta parket termopane usa metalica Toate taxele sunt platite la zi In apropiere supermarketuri magazine universale
garsoniere de inchiriat Targu Mures contacteaza persoana fizice la numar de telefon
cu Dresing si baie complet utilata , de apartamente mobilate si nemobilate,
De asemenea Apartamente executate silit de bancii si executori judecatoresti de la toate pesoane fizice care sunt de vanzare si inchiriere
busteanandrei
 
Mesaje: 5
Membru din: Mar Dec 17, 2019 10:09 am

Re: tepe in constructii

Mesajde Mihaela Gorgan » Mie Iul 07, 2021 1:17 pm

Buna ziua! Daca intentionati sa va faceti o casa pe structura de lemn evitati II Rusu Adrian Rustic din Hunedoara. Noi am ajuns in instanta cu aceasta II pentru ca am achitat avansul prevazut in contract ( la data de 19.03.2019 ) si nici pana astazi nu ne-a returnat banii, ca sa nu mai vorbesc de lucrare - pe care nici nu a inceput-o! Asadar : atentie la II RUSU ADRIAN RUSTIC din Hunedoara!
Mihaela Gorgan
 
Mesaje: 1
Membru din: Mie Dec 30, 2020 12:11 am

Re: tepe in constructii

Mesajde Andreea Tarhon » Mie Iul 28, 2021 11:09 pm

Buna ziua,

Doresc sa aduc in atentia celor care sunt interesati de constructii pe structura de lemn sa il evite pe ADRIAN RUSU, din Hunedoara, cunoscut si sub numele de pe facebook CASE ADRIAN sau RUSU ADRIAN RUSTIC II.
Iata pe scurt experienta neplacuta cu dumnealui. Am incheiat un contract anul trecut pentru executarea unei fundatii+ casa pe structura din lemn, Dl. Rusu se angaja prin contract sa termine lucrarea pana in Aprilie 2021. Tot prin contract i-am dat si avans.
Bineinteles ca Dl. Rusu Adrian nu a inceput lucrarea asa cum se angajase si nu ne-am recuperat toti banii nici pana la aceasta data.
 Pentru aceasta postare, acest tepar ne mai si ameninta acum ca va face reclama proasta afacerii noastre. NU RECOMAND!
Andreea Tarhon
 
Mesaje: 1
Membru din: Mie Iul 28, 2021 11:06 pm

Anterior

Înapoi la De toate ...

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori