castigatori concurs

Anunturi referitoare la concursurile organizate pentru membrii forumului CaseSiGradini.ro, detalii concursuri, castigatori concursuri, etc.

castigatori concurs

Mesajde carmenica » Mie Mai 07, 2014 10:15 pm

De la un timp particip la concursurile de pe site, nu stiu daca verifica cineva, dar sunt persoane care castiga aceleasi premii de cateva ori si nu cred ca e corect ;)
Vad la castigatori ca sunt persoane care pot intra in cartea recordurilor pentru multitudinea de premii castigate pe site, dar sa castige acelasi premiu, asta nu inteleg.

PS: am deschis subiectul aici pentru ca la rubrica concursuri nu pot comenta :oops:
Avatar utilizator
carmenica
 
Mesaje: 8
Membru din: Sâm Apr 13, 2013 11:55 am
Localitate: Bucuresti,RO

Re: castigatori concurs

Mesajde adminCG » Joi Mai 08, 2014 8:06 am

Va multumim pentru ca va numarati printre membrii site-ului nostru si pentru ca participati la concursurile organizate impreuna cu partenerii nostri.

In ceea ce priveste faptul ca sunt membri care au castigat de mai multe ori, extragerea castigatorului este aleatoare, realizata de calculator, factorul uman verificand doar sa fie satisfacute conditiile de validare prevazute de regulamentul concursului. Intre aceste conditii nu este stipulat faptul ca un castigator nu mai poate participa la alte concursuri, si, dupa cum bine stim cu totii, unii au mai mult noroc decat altii...

Totusi, din statisticile noastre, faptul ca aceeasi persoana sa castige de doua ori acelasi premiu s-a intamplat o singura data, la un concurs la care am dat zeci de premii (corpul de iluminat Bella), persoana in cauza participand la 29 de astfel de concursuri.

Noi va dorim mult succes la viitoarele noastre concursuri si va asiguram inca o data ca toti membrii pornesc cu aceeasi sansa.

Cu stima,
Echipa CaseSiGradini.ro
adminCG
Site Admin
 
Mesaje: 43
Membru din: Vin Aug 06, 2010 4:21 pm


Înapoi la Concursuri

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

cron